Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik párkapcsolatban vagy házasságban vagytok, szoktátok követni az exetek életét, pl közösségi oldalakon, és ha igen, akkor mi az oka?
Jah, mostanában 0-24-ben nézem a volt párom facebookjat.
Én azért nézem mert érzelmeim vannak még iránta.
De vannak olyan exeim akikre azért keresek rá, mert tényleg csak kíváncsi vagyok rájuk, hogy mi történt velük és vannak olyan exek, akikre soha a büdös életbe nem kerestem rá szakítás óta.
WTF? Azért nézni a párod mert vissza akar menni hozzád? Ez rajtad múlik nem azon, hogy ki nézegeti. Mert ha nézegeti akkor nem fog vagy mi?xd Beteg egy népség.
Engem azért szokott néha érdekelni, mi van azokkal az emberekkel, akik egyszer az életem részei voltak, de már nem, és nem is lesznek azok. Ezért nézek rá néha az exemre is. Random eszembe jut a semmiből, mi lehet vele, ahogy néha random eszembe jutnak volt osztálytársak, volt csoporttársak az egyetemről, esetleg munkatársak, ügyfelek.
Nem kotorászom, nem turkálok, nem nézegetem végig az összes fotóját, hanem két perc alatt megnézem, mit posztolt mostanában, mi van vele, aztán tovább is lépek, nem foglalkozom többet vele a következő fél-egy évig.
Nálam is úgy szokott működni, hogy véletlenszerűen eszembe jut valaki, aki régen az életem fontos része volt, hogy vajon mi lehet vele, és megnézem. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy újra kapcsolatba szeretnék kerülni vele, nem is vált ki belőlem semmi komolyabb érzelmet, általában kb. évente egyszer csinálom meg egy emberrel, és akkor sem az egész adatlapját nézem végig, csak pár másodpercre. :D Szerintem ez valahol normális is, hogy ha valaki pl. évekig az életed része volt, akkor azért nem felejted el örökre, hanem néha eszedbe jut. Sőt, lehet, hogy nagyon abszurdat mondok, de kapcsolatoknál ez nekem annak a jele is, hogy túlléptem, mert tudom, hogy nem zavar, ha rámegyek a profiljára, és azt látom, hogy van élete nélkülem, boldog, terhes az asszony, stb. Persze ha valaki hetente csekkolgatja az exét, és utána egész nap azon kattog, az valóban nem egészséges, és annak a jele, hogy még nem dolgozta fel teljesen a dolgot.
Korábbi szerelmeknél/párkapcsolatoknál nekem attól függ, milyen volt az elválás, meg milyen emlékeim kötődnek az adott emberhez. Az első egy plátói tinikori szerelem volt, őt néha magától is feldobálja a Facebook, azon túl nem is kell nézegetnem. Ő nekem egy abszolút kellemes emlék, mindig örülök, ha látom, hogy rendben megy az élete. A második idővel számomra eléggé irritáló személyiség lett, úgyhogy őt igyekszem kerülni, és magamtól nem néznék rá. :D A harmadikkal tiltásban vagyunk egymással, de tekintve, hogy milyen kapcsolat volt, abszolút nem bánom. A negyedik még viszonylag friss, itt már feldolgoztam, hogy vége, nem akarok újra összejönni vele, de nagyon hamar továbblépett, ezért még egy darabig nem is akarom látni. :D De vele alapvetően jó emlékeim vannak, lehet, hogy egy 1-2 év múlva megnézem, mi a helyzet vele, ha véletlenül eszembe jut. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!