Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban, házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban, házasságban élő nők! Élvezitek ha udvarolnak nektek más férfiak akár Interneten akár élőben?

Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem. Mindig az elején jelzem, hogy van párom, és nem akarok kikacsintgatni.

Először csak finoman, mellékesen - ha nem esik le, akkor nyíltan, kerek-perec.

Ha ennek ellenére próbálkoznak tovább, akkor elköszönök. Idegesít.

2021. dec. 10. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ha ilyen történik, már a legelején megmondom, hogy párom van. A többség szerencsére azonnal megérti és nem próbálkozik tovább, de az a kisebbség nagyon idegesítő. Egyszerűen fel nem fogom, miért nem lehet megérteni egy ennyire egyszerű koncepciót. Ennél csak az volt rosszabb, amikor szingliként utasítottam el valakit, és az tovább próbálkozott.

Ha valaki elsőre nem ért, akkor szoktam megkérni a barátomat, hogy jöjjön oda, amikor az értetlen tag ott van, és csókoljon meg úgy, hogy levegőt se kapjak. Na, ebből le szokott esni nekik, hogy foglalt vagyok, bár kaptam már olyan utálkozásokat ezektől az emberektől, hogy csak nevetni lehet rajtuk.

26/N

2021. dec. 10. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván jól tud esni, ezt nem tagadom. De szeretem a barátomat, megmondom hogy foglalt vagyok és ennyi.
2021. dec. 10. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hidegen hagy, és egyértelműen jelzem hogy van Párom.
2021. dec. 10. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem. Szólok, hogy van párom, ha ezután is folytatja, az már inkább idegesít, és olyankor lehetőség szerint minden létező kapcsolatot szüntetek az illetővel.
2021. dec. 10. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Na persze, itt úgy latom senkinek nem esik jól rajtam kívül, hogy másoknak is bejön a párján kívül :D
2021. dec. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!