Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapsz egy felvetelt ahogy a ferjed alszik az ágyba egyedul. majd a hatterbol besetall egy no, levetkozik es befekszik az addig mozdulatlanul alvo ficko mellé. Hinnel a ferjednek,hogy nem tortent semmi es fogalma sincs,h ki az a n0?
Fontos megjegyezni,hogy vegig mozdulatlanul alszik. A lany pucer es ott alszik a felvetelen laszik. Nem szexelnek a felvetelen.
A lany elobb tavozik,mint ahogy a ferj felebred.
#8 vagyok
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen történjen velem :D De jobbat nem tudok, rendőrt hívnék és talán ezzel meggyőzném a párom, hogy nem volt közöm a dologhoz. Ha van jele annak, hogy tényleg betörtek hozzánk, vagy a hotel biztonsági felvételein látszik, hogy sosem mentünk együtt a szobámba, hanem láthatóan már az alvásidőmben jött és ment az idegen, akkor talán elhinné, hogy tényleg nem volt közöm a dologhoz.
De tény és való, hogy ez nehéz helyzet, ha valaki direkt ki akar cseszni más kapcsolatával, akkor ez az egyik legjobb módja.
11.
Az nem zavarna egy percig sem, hogy nem hisz neked? És te sem neki? Kőkemény bizalom lehet itt is.
15.
Én alapból nem bízom meg senkiben, csak mindig lehurrognak, hogy bizalom így, hit úgy - de ilyenkor derül ki az, hogy mennyire gondolják komolyan.
17.
De így meg alapból hogyan lehet bízni bárkiben is, ha az AKÁRMIKOR megszűnhet egy ilyen eset miatt? Ez lehetetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!