Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen nő valójában milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nő valójában milyen lehet?

Figyelt kérdés
Van egy nő(kolléganő) , aki tetszik nekem nagyon. Szép, aranyos, kedves mikor beszélgetünk, segítőkész,meg úgy tűnik, figyel mások lelki világára, például sokszor mondja azt nekem, hogy az emberek lehet mások, mint amit kinézek belőlük. Szóval olyan jó lelkűnek tűnik. Ami számomra félelemre ad okot (rossz tapasztalatok miatt is) hogy elég erős szexuális kisugárzása van, szeret bent más férfiakkal is beszélgetni (nyilván ehhez semmi közöm,) csak néha olyan affektálva beszél,3-4kolléga szerint eléggé kelleti magát, szerintük rib*ncos kicsit,(példákat nem tudtak mondani, hogy valakivel volt e együtt odabent) vigyazzak vele. Mondjuk a nő kollégákkal is így beszél..Szerintetek merjek vele ismerkedni, vagy ezek alapján inkább vigyázzak vele? Köszönöm ha adtok tanácsot, boldog újévet nektek. :)
2023. jan. 1. 21:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
"Arankám, olyan szexuálisan búgod, hogy tűzőgép!"
2023. jan. 1. 21:51
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
Na jó, ez mehet az agyatlan ezo kategóriába.
2023. jan. 1. 21:52
 13/21 A kérdező kommentje:
Mindegy, nem fogok senkire hallgatni (bár eddig se tettem, mégis csalódtam), megismerem jobban. Köszi aki normálisan válaszolt.
2023. jan. 1. 21:53
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

"ikrek horoszkopú nők"

Ez inkabb a 11-es Nap sajatossaga, amit a kerdezo leirt. A "szekszujalis" kisugarzas jeloloje pedig a Venusz, ami ezek szerint neki Bika, es a X. hazba esik, emiatt szexualiskodik a munkahelyen.

38F incel

2023. jan. 2. 08:51
 15/21 anonim ***** válasza:
54%

A kevesebb önbizalommal rendelkező nők van hogy féltékenyek arra, akinek viszont van önbizalma. Ilyenkor rbancoznak le valakit, indok nélkül:)

Ne másokra hallgass, hanem ismerd meg és döntsd el magad.

2023. jan. 2. 12:28
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Az nem derült ki, hogy kik riibancozzák le.
2023. jan. 2. 12:38
 17/21 anonim ***** válasza:
51%

Én ismerek ilyen nőt.

Szép, aranyos, kedves, segítőkész mindenkivel, a női kollégákkal is.

Ő is olyan jó lelkűnek tűnik.

Csinosan, de nem kihívóan öltözködik és sminkel.

Nem mondanám, hogy flörtölősen beszél, de azért előüt némi szexuális felhang a mondandójában, amit lehet flörtnek is nevezni.

Akik csak így felületesen ismerik, vagy a leírás alapján ítélik meg, mint ahogy az itt válaszolók is, azok rögtön ráfognák az őt lerbancozókra, hogy a férfiak azért mondják, hogy nekik legyen esélyük, vagy mert nem jött össze velük, a nők meg azért, mert kevés az önbizalmuk, ellentétben ezzel a nővel, nincs olyan sikerül a férfiaknál, féltékenyek.

(érdekes, hogy azokat rögtön minősíteni lehet, akikről nem tudnak semmit, szó sincs a természetükről, viselkedésekről, ellentétben szegény lerbancozott nő...)

Szóval ez a tökéletes tünemény 2 évig csalta a férjét egy olyan munkatársával, akinek mellette párhuzamosan több nője is is volt (mind csak "futó kapcsolat", igaz némelyik évek óta fut) Amikor elvált, továbbra is titokban tartották a kapcsolatukat. Válás után derült ki, hogy közben a szerető felkoppintott egy másik részlegen dolgozó lányt. Szende hősnőnket ez sem tántorította el imádott kanjától. Se a sok üres ígérgetése, se az, hogy nyilvánvalóan sose fogja felvállalni a kapcsolatukat.

Még mielőtt jönne, hogy irigy vagyok bármelyikükre: nagyon közeli rokonom a nő, sajnos.

Igen, vannak esetek amikor alaptalanul vádolnak valakit, rbancoznak le, de az esetek döntő többségében van valóság alapja a dolognak, igazat mondanak.

Tudod: Nem zörög a haraszt....

Ha valami úgy néz ki mint egy kacsa, úgy úszik mint egy kacsa és úgy hápog mint egy kacsa, akkor az valószínűleg egy kacsa.

2023. jan. 2. 13:36
 18/21 anonim ***** válasza:
68%

Egy példából qrva nagy bölcsességet vonsz le, taps taps.

A saját egyetlen példám a te egyetlened ellen, hogy én is mindig mosolygós, vidám, cserfes voltam, csak rohadt kövér is. Így senki nem hitte a kedvességemet flörtnek, és nem tartottak riibancnak. Lefogytam, kicsit zárkózottabb lettem, és hirtelen minden szavam flört lett. Rámenősség lett az, hogy megkérek valakit a boltban, hogy segítsen valamit leemelni a felső polcról, mikor eddigi életemben is így tettem, csak akkor lehet ignorálni. Mindenki azt lát, amit AKAR látni.

Csak azt kívánom neked, hogy mindenki döntse el, ki vagy, mielőtt egy szót szólnál.

2023. jan. 2. 13:43
 19/21 anonim ***** válasza:
73%

"Szivike! Inkább a tettek minősítenek, mint a szavak! Az, hogy hiába próbáltál flörtölni dagadt disznóként, csak azt jelenti, hogy addig bottal se piszkáltak volna meg. Hiába próbálod meg most riibanckodással behozni a lemaradásod, a tüske mindig benned marad!"

Köszönöm, fcsabi.

(Bizonyítja, amit mondtam, nálam a kedvesség nem flört, mindenkire mosolygok, de neki flörtnek minősül, ezért leriibancoz.)

2023. jan. 2. 14:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Neked tetszik ez a kolléganő és érdekel?

Akkor miért nem adod meg az esélyt arra, hogy megismerjétek egymást? Vagy te mások véleménye alapján minősíted, pár sejtelmes munkahelyi mondat alapján? Igazából fogalmad sincs, hogy ki ő, csak ha leülsz vele mondjuk egy kávé mellé és időt szánsz rá.

2023. jan. 2. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!