Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott amikor kiderült hogy terhes vagyok, most megkeresett, ti hogyan reagálnátok?
Nem tudunk fontos infokat a körülményekről.. De mindentől függetlenül szerintem joga van a gyereket látni, ha akarja. És ezt nem csak én mondom, jogi úton is érvényesítheti ezt, ha akarja..
Engem is egyedül vállalt anyám,az én apám is csak akkor keresett meg végül, mikor kiderült meg fog halni.. de a szülés körül ugyanígy megkereste anyámat, meglátogatott mikor kicsi voltam, stb. Őszintén szólva, nagyon sokat köszönhetek neki még így is, hogy nem akart engem előtte. Utána már támogatott, és máshol lennék, ha le sem … vna utána sem.
Szerintem engedd meg neki, teljesen mindegy, ha nem akar veled újra összejönni is, akkor is, az ő gyereke is. Egyébként joga van hozzá.
Maximum ha valami alkoholista, munkanélküli, drogos vagy agresszív alatt lenne, akkor kizárnám az életünkből, de ha nem így van, akkor ehhez nincs jogod.
Ha nem akar összejönni veled, azt el kell fogadni. A gyerek nem játékszer és nem használható ónos célokra, vagy manipulálásra…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!