Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyott amikor kiderült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott amikor kiderült hogy terhes vagyok, most megkeresett, ti hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés
Nemsokára szülni fogok, a volt párom megkeresett, mintha a legtermészetesebb dolog lenne. Nagyon haragszom rá és még szeretem iszonyatosan. Mit reagálnátok a helyemben?
2023. jan. 1. 13:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

Az abortusz NEM gyilkosság, te ne beszélj inkább ilyen mérhetetlen hülyeségeket #9! Az, hogy te szemmel láthatóan valláskárosult vagy, a te bajod, de jobb ha tőlem tudod: rengeteg ember nem vallásos, szóval talán nem kéne ilyen evidensnek venni.

Én sem tartottam volna meg amúgy, ha egy nem tervezett, becsúszott terhességről lett volna szó, ahol még az apa jelölt is lelépett, mert nem akarta. Ha te ennek fényében mégis megtartottad, magadra vess. Senkitől nem várható el, hogy akarata ellenére gyereket neveljen, persze értem én, hogy attól még haragszol rá, de ő is lehet(ezt) dühös, amiért az ő akarata ellenére tartottad meg. (amihez persze jogod volt, szó se róla, a nőé a végső döntés)

Mondjuk sztem kevés az info, nem tudni hogy akkor most tervezett gyerek vagy becsúszott. Mert ha pl becsúszott és ő nem akarta, emiatt lelépett, akkor valahogy nem tudom hibáztatni (vagy nem olyan mértékig). De ha tervezett volt és pozitív tesztnél közölte, hogy ja bocs mégsem kell, na akkor kapja be.

2023. jan. 1. 14:43
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem akar visszajönni hozzám, nem merült fel benne.
2023. jan. 1. 14:50
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Igazabol nem biztos hogy szeret. Valoszinuleg ugy van vele hogy atgondolta: "kezdenem kell a helyzettel valamit, ha mar jon a gyerek, meg kene probaljam a csaladosdit hatha bejon es megis jo lesz." Szoval ez most egy proba neki, ha elkezded buntetgetni, cseszegetni, tesztelgeni, biztos hogy feladja nagyon rovid idon belul es eloveszi azokat az erveket amiert elhagyott. A gyerek nagy teher, felelosseg, a legjobb kapcsolatot is probara teszi, nemhogy meg a tied. Szoval ha nem akarsz folos koroket futni, szeteted es apat akarsz a gyerekednek, akkor ugy adj eselyt neki hogy tiszta szivedbol csinald mintha sose hagyott volna el. Ugy szeresd mintha sose bantott volna meg. Induljatok tiszta lappal es adj neki egy utolso bizalmat. A te pasid nem egy teherbiro alak, nincs megkuzdesi kepessege szoval a gyerekkel kapcsolatos problemak jo reszet is panaszkodas, cseszegetes nelkul at kell vallalnod es turelmesnek lenned. Ebben az esetben meg megszerethet titeket igazan es lehettek jo csalad. De ha mindezeket nem tudod vagy akarod vegigcsinalni, akkor bele se kezdj,mert sokkal rosszabb lesz.
2023. jan. 1. 14:56
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

Válaszolnék a feltett kérdésekre tárgyilagosan, és megbeszélném vele a gyerektartás részleteit. Később, amikor a gyerek nagyobb, meg a láthatást.

Semmi mást nem beszélnék vele, annál én többre tartom magam.

2023. jan. 1. 15:03
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

12: ha nem gyilkosság, mi fog akkor most történni a méhében? Mert ha megszületik a gyerek, akkor bizony nem született volna meg, ha abortálod. Vagy ha megszületik, nem fogod élőnek számítani?

Nem vagyok valláskárosult, inkább te vagy szívtelen.

2023. jan. 1. 15:17
 16/24 anonim ***** válasza:
82%

16 nem én papoltam keresztény alapértékekről, miközben fingom nincs, hogy a kérdező vallásos-e egyáltalán.

Abortálják, az történik. Egy fejletlen, fájdalmat nem érző néhány hetes embrióról beszélünk az abortusz pillanatában, úgyhogy nem, nem szívtelen vagyok, pusztán tisztában vagyok alapvető dolgokkal és rendelkezem némi biológiai ismerettel. Valamit, ami meg sem született nem lehet megölni, a halál feltétele ugyanis az ÉLVE születés. Nem véletlen használják pl a vetélés szót, - ha elmegy a magzat - a meghalt helyett…

2023. jan. 1. 15:27
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
Na, valakinél célba ért Orbánék család propagandája.
2023. jan. 1. 15:41
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
Ne állj vele szóba ezek után. Vigyázz mert infókat gyűjt rólatok. Majd ha megtetszik neki a gyerek pl 3 évesen, el akarja tőled perelni.
2023. jan. 1. 16:51
 19/24 anonim ***** válasza:
18%
Az 5-ös válaszoló szerint, az ő szeretetteljes stílusa sokkal jobb választás lett volna. Ja nem. Még ennél is rosszabb.
2023. jan. 1. 18:01
 20/24 anonim ***** válasza:
84%

Annyira ostoba vagy 19, hogy az szavakkal nem kifejezhető. Felőlem tagadhatod a tényeket, de legalább ne terjesztenéd az orbitális baromságaidat. Veled ellentétben én tényekre alapozva írtam, amit írtam, szóval ennyit rólad és a nem létező érveidről. Itt egyedül TE zagyválsz.

Abortuszt idehaza a 12.hétig végeznek, ki a franc beszélt itt 7-8 hónapos terhességről?! Nem azt mondta az egyes sem, hogy most kéne elvetetnie - hisz erre már esély sincs -, hanem hogy akkor a kérdező helyében akkor vetette volna el, mikor kiderült!

Az, hogy az embrió/magzat nem érez fájdalmat az abortusz pillanatában orvosilag bizonyított tény. Az hogy te hasraütsz és közlöd, hogy ez hülyeség, az egyedül téged minősít. Láthatóan nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy szikéről zagyválsz, miközben az abortuszt vákuumos kiszívással végzik. Na meg az is jó példa erre, hogy egy 7-8 hetes embriót összehasonlítasz egy például 7-8 hónapos kifejlett magzattal, aki már a nő méhén kívül is képes életben maradni.

Na és persze csak megjött a végére a “bezzeg téged se vetettek el” szánalom kártya.🤦🏻‍♀️ Igen, anyumék akartak engem (mindketten), tervezett gyerek voltam, nyilván megtartottak, hihetetlen fordulat. És ennek mi köze van bármihez is?? Semmi! Ez az én életem, nem a szüleimé, az az ő döntésük volt, ez meg az enyém lenne. Ahogy megvolt nekik is, úgy nekem is megvan minden jogom dönteni az életemről, rendelkezni a testem felett és abortuszra menni, ha éppen úgy alakulnak a dolgok. Történet vége.

2023. jan. 1. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!