Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mi futna át az agyatokon, ha az alkalmi partneretek bejelentené, hogy terhes?
El vagyok kötve + mindig gumit használok.
Ha kiderülne, hogy mégis tőlem van, megtartanánk és a világ legjobb szabadulóművésze nevelődne belőle.
4.-re.
Idehaza, hivatalosan nehéz.
Egyszerűbb egy hosszú hétvége Szlovákiába, vagy a csehekhez, és egy maszek klinikán 1 nap. Pici vágás.
#7: Hidd el, soha a büdös életbe nem szeretnék gyereket 😄
Soha nem követném el a szüleim hibáját én is (25 év alatt valamennyire megbocsátottam nekik, hogy bevállaltak úgy két gyereket is, hogy nyomorban és veszekedés közt nőttünk fel, és tönkretette őket hogy nem haladtak semmire az életben, valamint utána minket hibáztattak emiatt), szóval köszönöm de meghagynám másnak a gyerekvállalás "élményét"
Szerencsére a kérdés csak elméleti, tudtommal nem ejtettem teherbe egyik barátnőmet sem 😁
De ha így is lenne, akkor is jó esetben állnám az abortuszt, rossz esetben pedig csakis a gyerektartást, de meg se próbálnék úgy tenni mint édesapám ( aki csak muszájból, fogcsikorgatva meg haragból nevelt fel minket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!