Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja azt, sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja azt, sok idősebb, családos, csúnya hapsi, hogy őket akarják a fiatal nők?

Figyelt kérdés
Ha kedves velük egy nő és normális .
2023. jan. 1. 11:25
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Akkor is így van ez ha látja, hogy más emberekkel is így viselkedek? Kedvesen a nőkkel, férfiakkal egyaránt?
2023. jan. 1. 15:41
 42/49 anonim ***** válasza:

Erre annyit, hogy nem mindegy ismered az illetőt, vagy "vadidegen" mint Ő is.

Ha vadidegennel is ilyen vagy mint vele, akkor már elgondolkodtató a történet. Na, és megint más, ha látja, vagy csak olvassa.

2023. jan. 1. 15:52
 43/49 A kérdező kommentje:
Én mindenkivel ilyen vagyok! Ha ismerem, ha nem! Kollégákkal , idegenekkel, mindenkivel! Kivéve ha valaki bánt, akkor nem hagyom magam! De mindig normális vagyok, kedves vagyok az emberekkel!
2023. jan. 1. 16:05
 44/49 A kérdező kommentje:
Jah azt elfelejtettem írni, hogy ezt ő látja is, tehát tudja! Vagy kéne neki!
2023. jan. 1. 16:21
 45/49 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom alapján a kíváncsiság benne van/volt minden fiatal lányban aki leállt velem beszélgetni. Olyan is volt aki élt is a kíváncsiságával, ezek közül volt aki egy kalandként, volt aki nagy élményként élte meg, és tovább gondolta a története. Kezelni mind két fél részéről tudni kell. Az, hogy Te azd gondolod, amit írtál is, nem feltétlenül jelenti az. Lehetnek ilyen gondolatai, de lehet épen csak unalomból, "hergelésből" adódóan teszi, mert úgy érzi, neked ugyan ez a gondolatod. Esetemben a 1.szabály megszegtem, így egészen máshogyan alakultak a dolgok, mint ahogy nagy átlagosságban kellet volna. Ez van. Ilyennek is lenni kel. Megismertem egy lányt, akit később megkedveltem, és a szex már nem is tudott érdekelni, csak mint téma fel-fel hoztam.
2023. jan. 1. 16:21
 46/49 A kérdező kommentje:

45#

Köszönöm szépen! Akkor már valahol értem mi a "bűnöm"!

2023. jan. 1. 17:18
 47/49 anonim ***** válasza:

Van "bűnöd"? 😲😊

2023. jan. 1. 17:45
 48/49 A kérdező kommentje:
Igen! Kedves természetem van ! És nem tudok masként viselkedni!😄😄😄
2023. jan. 1. 18:10
 49/49 anonim ***** válasza:

Akkor ne csodálkozz az eseményen.

2023. jan. 1. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!