Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt, sok idősebb, családos, csúnya hapsi, hogy őket akarják a fiatal nők?
Miért is vállalnád az igazságot. Ahhoz túlon-túl gyáva kis senki vagy. Egy apró homokszem a sivatagban, akit észre sem vesznek, ha nem hívja fel magára a figyelmet.
31#
Miért lennék gyáva ? Mert te egy " kis névtelen senki" azt mondod?
Anonim oldalon ez természetes. Nem?
Te is névtelen vagy, ezek alapján egyenrangúak.
33#
Nem hiszem!
Melyiket nem hiszed? A "természetes", vagy az "egyenrangú"?
35#
Te nem unod magad? Most őszintén itt vergődsz a kérdésem alatt! Már kiderült ,hogy téged valami szerencsétlen megkörnyékezett! Elhiszem, hogy van ilyen! Én nem ilyen vagyok! Ha elhiszed ,jó,ha nem hiszed , az is! Én nem tudom mire vélni ezeknek a férfiaknak a viselkedését. Ha erre tudsz reagálni, és akarsz is, akkor kérlek tedd meg! Ha nem akarsz, hiszen már kifejtetted hogy egy senki vagyok,akit senki nem vesz észre , a szemedben , akkor ne írj többet! Nagyon sajnálom, ami veled történt, de ne rajtam éld ki a fusztrációd!
Akkor a kérdésedre a válasz.
Azért gondolja legtöbbünk úgy ahogyan írtad a kérdésedben, mert már az furcsa számunkra, hogy egy fiatal lány leáll beszélgetni egy jóval idősebb, számára csúnyának vélt, de korosztályában átlagos kinézetű férfivel. Innen pedig abszolút a szexualitás felé vezet a gondolatmenet. Ha beszélget velem, akkor érdeklem, ha érdeklem kíváncsi, ha kíváncsi kipróbálná. Volt ilyenbe is részem.
38#
Köszönöm szépen a választ! Kicsit megdöbbentett a válaszod! Jó ezentúl nem leszek kedves senkivel!
Azon viszont nem kell csodálkoznod, ha az első nekifutásból szexuális vonzalomból, érzések alakulhatnak ki, amely viszont már lehet, hogy felülírják a szexuális vágyat, és, hogy ne veszítsen az érdeklődésedből gyakran előtérbe kerül a téma, amit te túlgondolsz és úgy érzed, ahogy a kérdés megfogalmazásakor is gondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!