Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja azt, sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja azt, sok idősebb, családos, csúnya hapsi, hogy őket akarják a fiatal nők?

Figyelt kérdés
Ha kedves velük egy nő és normális .
2023. jan. 1. 11:25
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Miért is vállalnád az igazságot. Ahhoz túlon-túl gyáva kis senki vagy. Egy apró homokszem a sivatagban, akit észre sem vesznek, ha nem hívja fel magára a figyelmet.

2023. jan. 1. 14:39
 32/49 A kérdező kommentje:

31#

Miért lennék gyáva ? Mert te egy " kis névtelen senki" azt mondod?

2023. jan. 1. 14:41
 33/49 anonim ***** válasza:

Anonim oldalon ez természetes. Nem?

Te is névtelen vagy, ezek alapján egyenrangúak.

2023. jan. 1. 14:49
 34/49 A kérdező kommentje:

33#

Nem hiszem!

2023. jan. 1. 15:00
 35/49 anonim ***** válasza:

Melyiket nem hiszed? A "természetes", vagy az "egyenrangú"?

2023. jan. 1. 15:03
 36/49 A kérdező kommentje:

35#

Te nem unod magad? Most őszintén itt vergődsz a kérdésem alatt! Már kiderült ,hogy téged valami szerencsétlen megkörnyékezett! Elhiszem, hogy van ilyen! Én nem ilyen vagyok! Ha elhiszed ,jó,ha nem hiszed , az is! Én nem tudom mire vélni ezeknek a férfiaknak a viselkedését. Ha erre tudsz reagálni, és akarsz is, akkor kérlek tedd meg! Ha nem akarsz, hiszen már kifejtetted hogy egy senki vagyok,akit senki nem vesz észre , a szemedben , akkor ne írj többet! Nagyon sajnálom, ami veled történt, de ne rajtam éld ki a fusztrációd!

2023. jan. 1. 15:14
 37/49 A kérdező kommentje:
És még annyit, hogy nem vagyok mérges, csak szeretnék választ kapni a kérdésemre. Ax sem baj ,ha valaki azt hiszi kamu! Akkor ne foglalkozzatok vele, és jelentsétek a moderároroknak!
2023. jan. 1. 15:16
 38/49 anonim ***** válasza:

Akkor a kérdésedre a válasz.

Azért gondolja legtöbbünk úgy ahogyan írtad a kérdésedben, mert már az furcsa számunkra, hogy egy fiatal lány leáll beszélgetni egy jóval idősebb, számára csúnyának vélt, de korosztályában átlagos kinézetű férfivel. Innen pedig abszolút a szexualitás felé vezet a gondolatmenet. Ha beszélget velem, akkor érdeklem, ha érdeklem kíváncsi, ha kíváncsi kipróbálná. Volt ilyenbe is részem.

2023. jan. 1. 15:25
 39/49 A kérdező kommentje:

38#

Köszönöm szépen a választ! Kicsit megdöbbentett a válaszod! Jó ezentúl nem leszek kedves senkivel!

2023. jan. 1. 15:28
 40/49 anonim ***** válasza:

Azon viszont nem kell csodálkoznod, ha az első nekifutásból szexuális vonzalomból, érzések alakulhatnak ki, amely viszont már lehet, hogy felülírják a szexuális vágyat, és, hogy ne veszítsen az érdeklődésedből gyakran előtérbe kerül a téma, amit te túlgondolsz és úgy érzed, ahogy a kérdés megfogalmazásakor is gondoltad.

2023. jan. 1. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!