Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt, sok idősebb, családos, csúnya hapsi, hogy őket akarják a fiatal nők?
10#
😂😂😂
Én köpni nyelni nem tudok ilyenkor!
Lehet neki sem csak az lehet a szándéka. Ezt könnyen megtudod. Ha kitartó, és nem ghostingol pár hét, ne adj Isten hónap után, akkor többet lát egy-két kalandos alkalomnál.
Tehát az életkort megismertük, azt is, hogy már nem kedves az "úri ember", vajon mi rosszat tehetett, amivel ennyire feqrta az érzékenylelkecskédet? 😁
Tehát előtted ez a két lehetőség lebeg egy férfi és egy lánnyal kapcsolatban, hogy csak szex, vagy kapcsolat. Léteznek még alternatívák!
15#
Szerintem téged jobban "feqrt", mint engem!
És nem ,nem találtad el az életkorom.
Mitől vagy ilyen fusztrált?
Tudom kérdéssel nem illik kérdésre válaszolni, de.
Mitől vagy ennyire biztos a férfi szándékába? Miért döntöd el, hogy a kérdésedre mi lenne a válasza?
Miért vagy Te magad fusztrált, és nem mered tőle megkérdezni?
Ok kérdeztem, megválaszolom helyetted.
Azért mert a büszkeségedet még most is elsőrendűbbnek tartod a tisztességednél.
18#
Jól elbeszélgetsz magaddal! Mondjuk más valószínüleg nem is kiváncsi rád!
Nekem ez kamuszagú.
Mintha direkt azért íródott volna ki a kérdés, hogy egy jót lehessen fröcsögni a felvázolt férfiakról.
Ehelyett más jellegű válaszok érkeztek, és a kamu kérdés gyártó most vergődik, hogy nem jött be a próbálkozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!