Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hány százaléka szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hány százaléka szeretne idővel gyereket?

Figyelt kérdés
Kell attól tartani hogy nem fogok olyan nőt találni aki szeretne?
2022. dec. 31. 17:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Te miért szeretnél?
2022. dec. 31. 17:09
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Az ismerettségi körömben kb 90% szeretne. De van egy ismerősöm, aki meg azt mondja, hogy az ő köreiben meg nagyon sokan nem szeretnének egyáltalán, és ezt ki is mondják. Én nem találkoztam ilyennel, de ő váltig állítja.
2022. dec. 31. 17:16
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
Kevés. Az a durva, hogy konkrétan házasok sem vállalnak. Két osztálytársam is 3-5 éve házasok, gyerek sehol. Rokonoknál hasonló.
2022. dec. 31. 17:26
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Hát én biztos nem, de szerintem még mindig többen vannak azok, akik akarnak.

A mi baráti, ismerősi körünkben is sokan vannak amúgy, akik nem akarnak, nem tudom mi olyan hihetetlen ebben. Azt meg főleg nem, hogy miért “durva” az, ha a valaki nem akar, független attól, hogy házas-e vagy sem. Semmi köze a házassághoz, a házasságnak nem feltétele a gyerekvállalás és fordítva, házasság nélkül is lehet gyereket vállalni.

Mi is házasok vagyunk, gyerek viszont nem lesz, nekünk így jó.

2022. dec. 31. 17:33
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

“Az a durva, hogy konkrétan házasok sem vállalnak”

Esküszöm nem értem, mi ebben a durva?? Lehet lemaradtam valamiről, de aki házasodni, annak talán kötelezően gyereket is kell gyártania vagy mi?

“Két osztálytársam is 3-5 éve házasok, gyerek sehol.”

Ööö és mi ezzel a gond? Bármilyen hihetetlen is, de lehet hogy 1, Nem akarnak (bizony ilyen is létezik) vagy 2, Nem jön össze.

Szerintem sokkal durvább az, hogy valaki a másik méhében és házasságában turkál…

2022. dec. 31. 17:38
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
Én magyon szeretnék, csak nincs kinek,n mert ugye nem vagyok szép!
2022. dec. 31. 17:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb nő akar, az én ismeretségi körömben szinte mindenkinek van. Sosem értettem, mi ebben a jó, de nekik biztos az.

N

2023. jan. 1. 09:02
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Neten szinte mindenhol azt látni, hogy nem akarnak. A valóságban viszont nagyon sokan igen.
2023. jan. 1. 13:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért kérdezem, miért akarsz, mert a legtöbb esetben a férfiaknak olyan a gyerekvállalás, mint mikor egy 8 éves gyerek kiskutyát szeretne. Simizné meg játszana vele, de érdemben a szülei feladata lenne a gondozása. És sok nőnek ez nem szimpi.
2023. jan. 1. 13:07
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
barátnőm szeretne, én viszont nem, szerencsére még friss a dolog, hátha pár év múlva úgy alakul, hogy meggondolja magát, jobb kettesben 😄
2023. jan. 1. 19:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!