Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hány százaléka szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hány százaléka szeretne idővel gyereket?

Figyelt kérdés
Kell attól tartani hogy nem fogok olyan nőt találni aki szeretne?
2022. dec. 31. 17:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszból 10-es, de ez nagyon, sőt rettenetesen rossz hozzáállás. Feleslegesen raboljátok egymás idejét, aztán a végén x év után mégiscsak szakítás lesz a vége, mert ő akar, te meg nem. És hidd el, több együtt töltött év, esetlegesen együttélés stb után sokkal nehezebb, fájdalmasabb és rosszabb lesz a szakítás. Barátnődnek elmondtad amúgy, hogy te nem akarsz vagy hitegeted?
2023. jan. 1. 20:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék, és sohasem fogok vállalni.

Ha becsúszik (bár 7 év alatt még sohasem, hálisten), ott a 72 órás tabletta vagy rosszabb esetben művi elvetélés.

33 vagyok, nagyjából 16 éve tudom, hogy nekem aztán nincs szükségem gyerekre, és mindent megteszek, hgoy ne is legyen.

2023. jan. 1. 20:20
 13/13 anonim ***** válasza:
57%
#11 tudom-tudom, de minden egyéb téren meg annyira egyetértünk, és jól kijövünk, hogy ez ritkaságszámba megy, egyedül ez az egy dolog amiben különbözünk
2023. jan. 1. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!