Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy férfit megjavít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy férfit megjavítani, hogy újra akarja azt ami és amilyen régen volt?

Figyelt kérdés
Oké, hogy az emberek változnak. Azt értem, DE..Ha évek óta úgy csinál, hogy minden úgy normális ahogy azt gondolja, miközben nem mert teljesmértékben az ellenkezőjét teszi és nem úgy viselkedik ahogy egy megszokott kapcsolatban van igazából. Hogy kell visszaterelni a helyes útra? Ti, hogy tennétek?

2022. dec. 27. 07:38
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"Hogy lehet egy férfit megjavítani, hogy újra akarja azt ami és amilyen régen volt?"

WD40 és szilikon spray. Fújd be vele, várj egy kicsit és jó lesz. 😂

2023. jan. 2. 12:39
 32/39 A kérdező kommentje:
31-es, óriási válasz 🤣, de nem tartósítani kellene. Nem baj ha öregszik Ő is. 😉, csak a viselkedéssel lenne éredtebb, komolyabb, amiben van most némi siker, mert jót csevegtünk ezekről. Basszus, hogy ezért szólni kell! 🫣☺️
2023. jan. 2. 13:17
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Saját példából tudom, hogy a pénzügyi (munkabeli) sikertelenség és a vele járó stressz rendesen vissza tudja ám vetni egy férfi libidóját.
2023. jan. 2. 21:12
 34/39 A kérdező kommentje:

33 igen. Igazad van. Ezèrt nem csesztettem abszolúte eddig és nem is fogom, mert èrtem ezeket.

Már az haladás, hogy beszélgetni tudok újra vele. Nekem ez is siker.

2023. jan. 3. 11:55
 35/39 anonim ***** válasza:
Azért még vesd fel neki, hogy ha dugni nincs is kedve, legalább kinyalhatna. :P
2023. jan. 3. 13:39
 36/39 anonim ***** válasza:
Ez az! Öleld át, puszilgasd az arcát, nyakát és súgd a fülébe, hogy olyan jó volt, amikor régebben kinyaltál (konkrét eseményt is mondhatsz, annál hitelesebb), olyan nagyokat élveztem akkor, nagyon szeretem, olyan jól csinálod!
2023. jan. 3. 13:45
 37/39 A kérdező kommentje:
Szégyenlős vagyok egy kicsit, de már próbálkoztam ilyennel. :) Bár már rég letettem erről a fajta dolgokról, de előveszem majd ezt is újra. ;) Jó tanács ez is.
2023. jan. 3. 16:22
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem szabad szégyellősködni, ha meg lehet köztetek javítani a dolgokat, akkor meg kell próbálni.
2023. jan. 3. 16:36
 39/39 A kérdező kommentje:
Ott a pont nálad 38. Igazad van. Köszönöm a jótanácsokat! 🤗
2023. jan. 3. 20:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!