Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy férfit megjavítani, hogy újra akarja azt
ami és amilyen régen volt?
Amiket leirtál, abból az tűnik ki, hogy elhidegültetek egymástól. Ha reszéről vannak még valós pozitív érzések irányodban, és nincs más nő a képben, talán helyrehozható. Kettőtök közti nyitott és őszinte kommunikációval, rsetleg külső segítséggel. De ezekhez őszinte akarat szükséges. Bdnned valószínűleg megvan ez. De őbenne? Ha nincs , nem lesz előrelépés, marad a langyosvíz, a fokozódó elszigetelődés, és előbb-utóbb valAmelyikőtök nyitni fog eg új kapcsolat felé. Talán már csak ez a megoldás, de ezt nektek közösen kell megbeszélni, és dönteni. Sok sikert, en szorítok neked.
2022. dec. 31. 11:12
12/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte szavakat kedves 11-es!
13/39 A kérdező kommentje:
Mostmár kezdem kiismerni egyre jobban. Az igazi énjét ahogy látom jövök rá, hogy mi a helyes vagyis mi lenne a következő lépés.
Köszönöm mindenkinek a jótanácsát!
11es vagyok. Ne az itteni válaszok irányítsanak, es ne azok alapjan legyen véllemenyed, persze ez is csak egy fogadatlan prokator okoskodása.
Én ffi vagyok, és mar elváltam. Talan egy kicsit az en tapasztalatomat fogalmaztam meg velemenyként. De ti lehettek másként.
2022. dec. 31. 16:25
15/39 A kérdező kommentje:
Nem innen fogadok meg tanácsokat, de a vadidegen emberek akik írtak, csak úgy látalanban veled együtt, azokat az észrevételeket írtátok amik bennem is felmerültek már. Az más kérdés, hogy nagyon nehèz ebből a pasiból kihozni az igazszavakat mert vagy nem mond semmit vagy elvárja, hogy a szavai mögé lássak miközben az a valós amit legelőször mond és véghez viszi azt. A megnyugtatásom miatt mást állit mind e közben. A saját feje után megy. Igazalából volt haszna annak amiket írtatok. Pár napja látom tisztábban a dolgokat. ;)
2022. dec. 31. 17:42
17/39 A kérdező kommentje:
Kedves kérdező, annyira zavaros, amit leírsz, konkrétumok nélkül, hogy szörnyű olvasni. Semmi konkrétumot nem vagy hajlandó leírni, csak értelmetlenül hablatyolsz, pedig többen kértek rá...
Az mindenesetre látszik, hogy úgy éltek egymás mellett, mintha testvérek lennétek. Nincsenek már érzelmek közöttetek, semmi intimitás, valószínűleg szex sincs, legfejlebb nagy ritkán. De mivel erről sem írsz, így csak találgatunk, hogy mit szeretnél, hogy olyan legyen, mint régen.
Vegyen neked virágot? Öleljen meg? Súgja a füledbe, hogy szeret? Dugjon meg néha spontán a konyhaasztalon? Vagy mit szeretnél?
2022. dec. 31. 20:13
19/39 A kérdező kommentje:
Kedves 18-as, azért nem írok dolgokat, mert amblok minden más. Amit ecseteltél mind egyszerre. Ezen kivül még egy csomó dolog van plusz. Ezért nem taglaltam mert feleslegesnek érzem leírni. Úgy alapjaiban úgy ahogy írtad amúgy. Jól érezted az írasod alapján. Ergo nem kellett nekem is ide kirakni. Igaz? :)
Ideje azt hiszem szerető után nézned. :)
2022. dec. 31. 21:06
További kérdések: