Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy férfit megjavít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy férfit megjavítani, hogy újra akarja azt ami és amilyen régen volt?

Figyelt kérdés
Oké, hogy az emberek változnak. Azt értem, DE..Ha évek óta úgy csinál, hogy minden úgy normális ahogy azt gondolja, miközben nem mert teljesmértékben az ellenkezőjét teszi és nem úgy viselkedik ahogy egy megszokott kapcsolatban van igazából. Hogy kell visszaterelni a helyes útra? Ti, hogy tennétek?

2022. dec. 27. 07:38
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj magadra. Téged hogyan lehet "megjavítani", olyat olyat csinálj, amit nem akarsz? Ugyanaz a válasz a kérdésedre!

Az emberek önálló akarattal rendelkező lények. Hogyha nem akar tőled semmit, fogadd el a donteset és keress olyan férfit, akivel passzoltok és téged akar! Amíg valaki nem akar tőled semmit, addig te se tudsz semmit tenni, csak erôszakoskodsz és még jobban eltaszítod.

2022. dec. 27. 07:47
 2/39 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg sehogy, ha évek óta ez van. Le kell ülni beszélgetni, a helyzetről, és felkészülni a szakításra.
2022. dec. 27. 07:48
 3/39 A kérdező kommentje:

Nagyon jó tanácsok eddig. ;)

Beszélgetés? Jó, csak feltenni a kérdéseket vagyok bátortalan. Azt meg azért mert párszor próbáltam, de eddig azt mondta amit szerinte hallani akartam voltna és ugyan úgy a semmi történik tovább.

2022. dec. 27. 08:00
 4/39 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak a szája járt eddig, és nem történt semmi változás, akkor mire is vársz még konkrétan? Csodára? Az nem lesz, hiszen ilyen a jelleme. És neki tökéletesen megfelelő így, ahogyan van minden.
2022. dec. 27. 08:14
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha ígér fűt-fát, de semmi nem történik, akkor le kell vonni a konzekvenciát, hogy nem várhatsz változást, csak feleslegesen húzod az időt mellette, azért ennek le kellene esnie több év alatt.

Hogy viselkedik, mondanál példákat?

2022. dec. 27. 08:23
 6/39 A kérdező kommentje:
Például már jó ideje nem alszik vele. Hívatkozik a munkájára, hogy ki kell pihennie magát.
2022. dec. 27. 08:30
 7/39 anonim ***** válasza:
Azért több konkrétumot írjál. Hány éves, mióta ismered, mióta, mitől változott meg? Mik azok a rossz dolgok, amiket csinál? Lehet, tényleg ki kell aludnia magát, mi is külön ágyban alszunk a párommal, kezdettől fogva.
2022. dec. 28. 13:00
 8/39 A kérdező kommentje:
Hát már nem mai csirke vagyok. 40 feletti. A gyerek születése óta külön alszunk. Külön szoba is. Teljesen külön csinálunk mindent. Vannak néha közös programok, de az max a gyerekkel együtt. Mi semmit nem csinálunk már külön. Semmit. Nem is akar talán már és teljesen el van a kis világában ami jó neki így. Nekem ez a fura.
2022. dec. 28. 14:32
 9/39 Senior Séf ***** válasza:
Te nem fogod tudni megjavítani. Majd egyszer jön valaki, aki elkapja a tökét, és önként, dalolva fog megváltozni.
2022. dec. 29. 18:42
 10/39 A kérdező kommentje:
Kösz Senior! ;) Bármi lehetséges.
2022. dec. 29. 19:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!