Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ferfi milyen okbol titkolja el a gyereket ismerkedes soran es mit tegyek most?
Nincs az interneten sem a gyerekerol semmi, 2 video van amiben benne van a gyereke es megjeloltek benne a fiut, de azt is eltavolitotta az adatlapjarol csak egy kozeli rokona profiljan lattam.
Nem tudom hogy miert titkolta el de mar tudom hogy van.
Egy szot sem szolt rola, nem is gondoltam ilyenbe bele hogy lehetseges hogy van gyereke..
Még csak ismerkedunk de ha egy gyereket igy eltudott titkolni lehet hogy a gyerek anyjaval is egyutt van? Vagy mire gondoljak?
Nem tudom hogyan mondjam el neki hogy megtudtam hogy van gyereke, lehet hogy varja a megfelelo alkalmat hogy elmondja? De erre nincs megfelelo alkalom csak el kene mondania
Én a helyedben pedig igen is szembesüíteném és hagynám is ott a francba.
N 30
Nem hiszem hogy van értelme tőle megkérdezni.
Vagy szeretnél hallani egy kellemes hazugságot és folytatni az ismerkedést?
Szerintem is felesleges megkérdezni. Egy gyerek az élete része, és nagyon sok esetben kizáró ok, mert vannak, akik nem akarnak mozaikcsalád részesei lenni. Ő meg se adja a lehetőséget, hogy eldöntsd, hogy akarod -e, nyilván magához édesgetne, amikor már esetleg vannak érzelmeid, és akkor állna eléd ezzel? Úgy képzeli, hogy akkor már legyintesz rá? Vagy azért tüntette el a gyerek minden nyomát, mert letudja a tartásdíjjal? Jogilag akkor is oda lesz kötve, ráadásul nem egy szép dolog...
Ez így mindenféleképp tisztességtelen, legalább annyira, ha nem jobban, mint amikor milliós hiteltartozásról felejt el valaki szólni, ami aláaknázza a közös életet. Én meg ilyen emberrel nem akarnék tovább ismerekedni, ki tudja, miről nem tartja még fontosnak szólni... Ismerkedni? Milyen ismerkedés az, amikor elfelejt szólni róla, hogy van gyereke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!