Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők erre mit reagálnátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők erre mit reagálnátok? Összejönnétek?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akinek adtatok volna esélyt de elég alacsony. (Tegyük fel ti magas lányok vagytok 175 felettiek és akár alacsonyabb is nálatok.)

Aztán el is távolodtatok egymástól eltelt pár év és egyszer csak találkoznátok vele valahol és azt vennéd észre hogy van vagy 185 centi magas. Beszélgetnétek és elmondaná hogy megműttette magát.

2022. dec. 26. 11:26
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Nem sokáig:D

Amúgy legalább tudom hogy nem szabad elmondani. Úgyis csak 17-18 éves voltam akkor. Sok faszi 20 évesen még nő.

2022. dec. 26. 16:28
 22/38 A kérdező kommentje:

Egyébként a magasságomról nem tehetek én sem te sem, de a kövérségről tehet aki kövér.

Kövér ember simán igénytelen csak.

2022. dec. 26. 16:29
 23/38 anonim ***** válasza:
69%
Egy nagycsöcsű/seggű nőre sokan izgulnak, míg egy alacsony fèrfira senki a világon. Tudom hogy igazságtalan, de ez van sajnos.
2022. dec. 26. 17:01
 24/38 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem. Baromi fájdalmas egy ilyen műtét, a felépülési idì is hosszú, szerintem nagyon önértékelési zavarosnak kell lennie annak, aki beválal egy ilyet. Amúgy sem vagyok híve a plasztikai műtéteknek. Az ember inkább tegyen azért amin tud változtatni és fogadja el magán azt amin nem. Nem járnék olyan emberrel aki plasztikáztatta magát (ha egészségügyi oka volt, pl baleset az természetesen nem baj).
2022. dec. 26. 17:51
 25/38 anonim ***** válasza:
92%
#16 nem vagy ez. Neked ez tetszik, akkor keress ilyen lányt. Kutyát sem érdekel. Mindenkinek vannak preferenciái, nem kötelezö senkinek olyannal járni ami neki nem jön be.
2022. dec. 26. 17:52
 26/38 anonim ***** válasza:
91%
#22 te viszont egy önbizalomhiányos kis pöcs vagy. Nem a magasságod miatt nem kellettél, ez kiderült. Nem az alacsonyságodról tehetsz, hanem arról hogy ezt nem bírod elfogadni.
2022. dec. 26. 17:54
 27/38 A kérdező kommentje:

26 blablabla

Mennyi felesleg van rajtad?

2022. dec. 26. 19:14
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

#26 semennyi. Vékony nőként nem tarthatlak bunkónak? Azért vagyok vékony, mert teszek érte, nem pedig azért mert megműttetem magam :D

És szerinted milyen önértékelése van annak, aki ahelyett hogy elfogadná magát, inkább műtétre pazarolja a pénzért? Mert szerintem 0

2022. dec. 26. 19:26
 29/38 A kérdező kommentje:

" Azért vagyok vékony, mert teszek érte, nem pedig azért mert megműttetem magam :D"

Mit tegyek hogy megnőjek?":D"

2022. dec. 26. 19:36
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok vékony, de gondolom, a csökött agyadnak kérdező, felfoghatatlan, hogy más is lehet csinos, nemcsak aki vékony.
2022. dec. 26. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!