Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, hogyan reagálnátok...

Kamaszok, hogyan reagálnátok ha az apukátok összejönne az iskola igazgató nőjével?

Figyelt kérdés

Ez lehetséges? nincs erre valami szabály?

A helyzet az, hogy az apukám együtt van az igazgatóval és engem nagyon zavar...Főleg a közös hétvégék apuval, ahol ő is ott van, plusz még a suliban is látom...Néha szünetben is odajön beszélgetni meg néha ő visz haza suliból, hogy ne apunak keljen... Ti hogy lennétek ezzel? 12L

2015. febr. 18. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Na most az iskolaigazgató nőjével vagy az iskola igazgatónőjével jött össze az apád?
2015. febr. 18. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

hogy te mennyire utálod ezt a nőt!

(nincs szabály, megtehetik, jobb, ha beállsz a sorba)

2015. febr. 18. 16:01
 3/9 A kérdező kommentje:

iskola igazgatónőjével*

Nem utálom de nem is szeretem...

2015. febr. 18. 16:07
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanolyan ember, mint bárki más.
2015. febr. 18. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem, hogy idegesít, de sajnos nem lehet mit tenni. :/ Próbáld úgy kezelni, mintha nem az igazgatónő lenne, csak egy apukád által kedvelt/szeretett személy. Aztán ki tudja, még jól is jöhetsz ki belőle.. :)
2015. febr. 18. 16:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne erre szabály? :DDD Kis butus :)

Amúgy ha velem ez történne, akkor áldásom rájuk, a lényeg, hogy apu boldog legyen.

2015. febr. 18. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Hú, nem örülnék neki. Mi van ha szakítanak? Remélem nem lesz hatással rád.:/
2015. febr. 18. 20:38
 8/9 anonim válasza:
,,-Szép volt fater! (y)"
2015. febr. 21. 02:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nem örülnék neki, mert én a tanárokat mind mocskoknak tartom. Az biztos hogy nem találkoznék többet apámmal úgy hogy az igazgatónő is ott van. Meg az igazgatónőnek a suliban is mondogatnám mindenki előtt, hogy látom furcsán jár, biztosan jól megdugta az apám megint.
2016. aug. 18. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!