Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha két ember közt van kémia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két ember közt van kémia de nem lesz belőle semmi, az elmúlik egy idő után vagy mindig vonzódni fognak egymáshoz?

Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 20:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%
Mindenkit el lehet felejteni, de az is igaz, hogy ahol tűz volt, ott marad parázs is...
2022. dec. 22. 21:55
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem mindegy, inkább annak kellene lennie a kérdésnek ha legalább valamelyikőtök foglalt, hogy hogyan ne ess kisertesbe... Nemde? ^^

Úgy, hogy kerülöd ahogy csak tudod, nem dumalsz vele semmiről munkán kívül, más részlegre megy egyikőtök vagy felmond.

Csakis így ÉS FŐLEG szem előtt tartod a 3/4. személyt, ember maradsz, mert tudsz az érzéseiden uralkodni.

Kommunikáció a pároddal, hogy mi gond, változtattok.

Ha nem vagy szerelmes belé, akkor otthagyod, DE ha a kiszemelt személynek is van párja, akkor semmiképp nem engedsz a csábítasnak, nem miatta szakitasz hanem magad miatt.

Esetleg ha már ő is szingli azt tesztek amit akartok, addig nem becsületes dolog.

2022. dec. 22. 22:04
 13/26 A kérdező kommentje:
Azért mert nem szeretném megcsalni a párom.
2022. dec. 22. 22:12
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

#12-es vagyok, tedd azt amit írtam.

Másképp nem lehet.

2022. dec. 22. 22:14
 15/26 anonim ***** válasza:
52%

Ha megváltozik a másik, igen.

Nekem nem egy srac van akit akarnék nagyon, de amikor meglátom őket évek múlva milyenek lettek, jellemileg is meg külsőre is, akkor ugy elmulik az addigi álmom rendesen.

2022. dec. 23. 00:08
 16/26 anonim ***** válasza:
53%
Némi szikra szerintem megmarad köztük.
2022. dec. 23. 06:50
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Vannak evtizedeken at tarto kolcsonos platoi vonzalmak.
2024. febr. 26. 01:15
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen. Vonzódtunk egy kollégával egymáshoz, de családja volt. Sose kavarnek be senki házasságaba. Tultettem magam rajta, ennyi. Szerelem azért nem volt. Szerintem lehet ezt tudatosan kezelni.
2024. febr. 26. 07:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Még azóta is fennáll a helyzet, vagy azóta szeretők/egy pár vagytok, esetleg más személlyel érzel hasonlóan?
2024. febr. 26. 15:09
 20/26 anonim ***** válasza:
19-kitol kérded?
2024. febr. 26. 15:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!