Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvétele szexkapcsolatban? Pro és kontra?
24 éves nő vagyok, párkapcsolatra vágyom, szeretetre, ahogy általában minden nő. Megismertem egy barátot, és tudom, hogy bejövök neki, nem nyomul, ettől még inkább akarom őt. Amikor együtt vagyunk és megérintjük egymást azt akarom, hogy csókolgassa a testem. Á, nagyon nehéz.
De azt is érzem, hogy mi van ha utána belezúgok, meg amúg is, tudim róla, hogy kapcsolatot nem akar, így meg lehet ki lennék röhögve, hogy ez a csaj is simán ment.
:(
Szerintem se menj bele, ha te komoly kapcsolatot akarsz ő meg max csak dugni, mert hidd el, a véleménye nem fog megváltozni erről.
24N
:)))
Ja, pont erről beszélek...
Vadidegen emberek vették a fáradságot, hogy konstruktív véleményt mondjanak a helyzetedről, te meg azon nyekeregsz, hogy nem elég eredeti az érvelésük. Na mindegy, szerintem csak trolllkodsz úgyis.
Ha te már érzel iránta valamit, ő meg csak megdugna szerintem ne menj bele, mert kihasznalva fogod magad érezni hiába tudod, hogy többet nem szeretne.
Nem fogod tudni kezelni a helyzetet.
#12 Ejnye bejnye,szóval titkolózunk?
Mi lesz így kincsem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!