Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mik a pró és kontra érvek melleteket egy kapcsolatban?
Mindegy mennyit soroltok fel, csak amennyi pró annyi kontra is legyen nagyságrendileg.
A kérdés nem provokatív jellegű, csak kíváncsi vagyok kinek mennyi önismerete van.
Pro:
Jó a főztöm
Nem vagyok féltékeny típus
Kon:
Lusta vagyok az ágyban és nem akarok változtatni rajta
Depresszióval kűzdöm, ami hatással van a hozzám közel állókra
Összességében sokkal több rossz tulajdonságom van mint jó.
Pro:
Nagy szexéhség és jó az ágyban
Kontra:
Örök depressziós
Szerintem minden lehet pro és kontra, attól függően, a másik mit keres. De ami szerintem pro és kontra a legtöbb férfi számára
Pro:
- saját lakásom van, amióta dolgozom, mindig én tartom el magam, és soha nem számítottam arra, hogy egy férfi tartson el engem
- nem vagyok nagyigényű olyan téren, hogy a másiktól várnék el drágább holmikat, drágább randikat, tudok az apróságoknak is örülni
- nem vagyok egy darab fa az ágyban (és csak párkapcsolatban csinálom)
- hűséges vagyok
- nem titkolózom a párom előtt
- tájékozott, művelt, kulturált vagyok sok területen, lehet velem komolyabb témákról is beszélni
- igényes vagyok és ápolt
- úgy gondolom, jó a humorom, legalábbis nem vagyok egy karótnyelt alkat
- gondoskodó vagyok; fontos nekem az, hogy hogy érzi magát az, akit szeretek
- kompromisszumkész vagyok
Kontra
- túlérzékenység, bizonyos szekálós poénok, meggondolatlan viselkedések mellre szívása (nem hisztis, nyávogós-vinnyogós jelleggel, de pl. sírósnak sírós vagyok)
- depresszióra való hajlam
- dolgok halogatása
- túlsúly (mondjuk már fogytam, de még van azért)
- nem vagyok egy tipikus konyhatündér
- ha valamilyen haj, smink, öltözködési stílus NAGYON megtetszik, akkor akkor is kipróbálom és hordom, ha a páromnak nem annyira tetszik
És ami tényleg lehet pro és kontra is, ki-ki döntse el magának:
- szeretek heti 1x minimum eljárni otthonról akár párommal, akár más ismerősökkel, akár egyedül is... ezt sosem a párommal fizettettem ki, de egy otthon tévét nézős, otthonülős fazonnak ez nem lenne szimpatikus úgy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!