Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kivel értetek egyet a Fábián Anita kontra Tibi atya sztoriban?
Egy feltűnési viszketegségtől szenvedő nő aki azza poénkodik, hogy minden férfit heréljenek ki vs egy anonimitás mögé bújt férfi aki az alkoholizmussal meg időnként nőveréssel poénkodik.
Nem túl acélos a magyar közélet. A proliknak jó táp lesz ez, lehet vitatkozni meg gyűlölködni.
Annyira nem érdekelnek az ilyen cicaharcok, de szerintem
1. Tibi atya proli humorú (Fideszes érdekeltségű) fos oldal, ahol azért eléggé keményen jelen vannak nőgyűlölő cuccok, hozzászólások, pedig nem vagyok oda a sjw, pc dologért én sem
2. A nő pont hozzájuk illik.
FA beszart, hogy felnyomják a munkaadóinál, ezért feljelentette TA-t. Cumi, mert ezt akárhogy csűri-csavarja, azt mondta, amit mondott. Szerintem ezt a videót mèg egy női bíró is lazán gyűlöletbeszédnek kategorizálná, annyita egyértelmü.
31/f
Hát....... amit, Anita a videóban "leművelt", ez durva volt.
Ennyire nem szabad gyűlölni a másik nemet.
Segítségre sztem neki lenne szüksége... 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!