Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal aki 22 évesen már őszül, de a haját nem hajlandó festetni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 15:26
1/7 anonim válasza:
aha,nekem is van őszhajszálam 17 évesen
3/7 anonim válasza:
Nekem bejön amúgy is ez az őszesre/ szürkés fehérre festett haj.
Persze bohócot ne csináljon magából, hogy foltokban ősz a többi meg mondjuk fekete, az hülyén nézne ki.
4/7 Noren1989 válasza:
Ha igényesen kezeli, nem gàz neki egy 33éves, szintén őszülő pasi...
Céljaink, izlésünk, szexuàlis preferenciàink egyezzenek azért 🤫😅
5/7 anonim válasza:
Legalabb kiszurod a felszines pasikat. Hidd el, barki meg tudna felelni az idealoknak ha raszanja az idejet es penzet, de minek? Sokkal jobb erzes ha ugy fogadnak el ahogy vagy. Nagyon sok pasinak nem fogsz kelleni, de ne sajnald oket.
6/7 anonim válasza:
Persze, miért is ne? A külső jegyeket másodlagosnak tekintem, sokkal fontosabbak számomra a belső értékek.
7/7 anonim válasza:
Ezt ne mástól kérdezd meg, hanem csak magadtól.
Ha neked megéri ez a külső, azt a személyt, akkor gondolkozás nélkül : igen.
Ha nagyon zavar, akkor: nem.
Ha vacillálsz, adj megadnak néhány randit, ismerd meg, utána dönts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!