Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira fontos a külső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira fontos a külső?

Figyelt kérdés
Mármint ezt ugy értem hogy én magamat is szégyenlem,de miért csak olyannal tudom elképzelni hogy együtt legyek aki külsőre nagyon jól vagy legalábbis jól néz ki?Sok aranyos srác is próbálkozott már nálam,kedvesek,nem volt velük semmi baj,mindent megtettek volna értem én hülye viszont egyszerüen nem tudtam velük összejönni..Miért van ez?Ha meg összejövök egy jó pasival akkor pedig általában rosszul járok,hiszen őket körülveszik a lányok,nem is kapok meg tőlük annyit mint esetleg egy kedves sráctól aki nagyon szeret..nem tudom miért van ez..:S 21/L
2010. okt. 1. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:

A belső is és a külső is fontos.

Az emberek többsége meg barom. Remélem segítettem.

2010. okt. 1. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Külső is nagyon fontos (igényesség), de a belső számít igazán.
2010. okt. 1. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Kiírtam még anno egy kérdést ezzel kapcsolatban, ahol részletesen leírom, hogy miért CSAK a külső számít: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
2010. okt. 1. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:

A sexhez tényleg csak a külső kell.

De ne etesd már be nekem, hogy a megbízhatósághoz pl. az kell. Mellesleg, akit a külső befolyásolni tud és közben hány a belsőtől az szánalmas.

2010. okt. 1. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért mert az emberek egy része eléggé vizuális alkat!

És gondolom Te sem szívesen húznál meg egy olyan nőt akinek mondjuk rohadnak a fogai meg stb...

2010. okt. 1. 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Figy, azért, mert a belső is számít, nem jelenti azt, hogy egy jó szívű banyával dugni fogok.

És nem fogok egy gyönyörű hercegnőt sem szeretni, miközben tönkre akarja tenni az életem, a barátaim, csak mert szép, meg kellemes a hangja. A sex nem = szerelem, ok?

2010. okt. 1. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Belsőre sem elég annyi, hogy szeressen.
2010. okt. 1. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Naná, hogy számít a külső. Egy ápolatlan embernek szerintetek milyen belsője lehet? Egy olyn embernek, aki hamarabb megveszi a cigit, minthogy mozogjon? Esetleg rendesen ruházkodjon?

A szeretkezéshez mindkettő kell, ugyanúgy a harmonikus párkapcsoalthoz is. A b*száshoz egyik se fontos.

2010. okt. 1. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!