Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves korosztályban mennyire nehéz/könnyű a pártalálás a többségnek?
Normális kapcsolatot találni kb mennyi időbe telik egy átlag lánynak/fiúnak?
Ritka az ha 1-2 évbe telik?
Szerintem ebben a korban a legkönnyebb. Az emberek lassan függetlenednek a szülöktől, de még fiatalok, szépek, tele vannak energiával, elsöprő többségüknek még nincs házastársa/gyereke, sokan egyetemre járnak, a bulik is többnyire ennek a korosztálynak szólnak stb.
Ha valaki aktívan keres, akkor baromi ritka, hogy 1-2 évig szingli legyen.
Szerintem is sok a lehetőség. De a nagyja az egyénen múlik. Mennyire jár társaságba, hogyan kommunikál stb.
De szerintem annyira nem ritka. Nekem vannak ismerőseim ebben a korosztályban (egyetemista vagyok, kolis, 21 éves) és van mindenféle. Azt vettem észre, hogy a lányok kevésbé aktívak ilyen téren. Viszont mivel a pasim is kolis, ismerek sok srácot elég jól. Vannak nagyon okos, értelmes, jól kinéző, nem alacsony, normális srácok, akik keresik a párjukat, de nem találják. Pedig aktívak. És nincs semmi kivetnivaló bennük szerintem (pedig nekem is magasak az elvárásaim). Lányokon kevésbé látom az igyekezetet. Én sosem ismerkedtem aktívan. Pl nem társkeresőztem. Ha elhívott valaki, aki tetszett és kedveltem, akkor mentem. Ennyi. Ugyanígy a szobatársaim. És nagy részüknek van párja vagy "udvarlója".
Emellett azért nem esélytelen, mert vannak kevésbé vonzó srácok boldog kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!