Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan párkapcsolat vagy család, ahol tabu a menstruáció?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem. Unokatesóm említette múltkor, hogy ő erről nem nagyon szokott a párjával beszélni, annyit mond, hogy most nem tudnak nemi életet élni. Nekem ez egy kicsit fura, hogy pl a párod nem vesz neked tampont, vagy nem tudod azt mondani, hogy ekkor ne menjünk nyaralni, mert akkoriban lesz meg, stb. A gyerekvállalásnál szintén érdekes a dolog.

Nektek mi a tapasztalatotok ilyen téren?

2022. dec. 19. 09:18
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
26%

40.

Nem, én sem vagyok egészséges, van betegségem - és pont olyan, ami senkit nem érdekel, nem jár érte bónusz szabadnap, maximum táppénz, ha elmegyek az orvoshoz és megmondom neki, hogy ez most nem megy tovább.

De akármilyen betegségre elcserélném azt a kényszert, hogy dolgozni kelljen járni, "a normálisak" közé. Ez teszi tönkre az egész életet, egy lelkileg beteg ember számára. Inkább lennék fizikailag beteg, mint lelkileg. Na, ezt aztán végképp mindenki kamunak titulálja, valószínűleg ezért tettem én is, mert velem is ezt csinálták.

2022. dec. 27. 11:43
 42/53 anonim ***** válasza:
62%
Csak annyit mondj meg, hogy endometriózist vagy lelki betegséget lehet könnyebben szimulálni? (Kérdezem ezt úgy, hogy nem kételkedem az igazmondásodban, csupán kíváncsi vagyok a véleményedre.)
2022. dec. 27. 11:44
 43/53 anonim ***** válasza:
70%

Lelkibeteg, anyaaaaam, ilyet is csak az mond, aki meg soha nem volt igazan beteg. Ja, a depizgetes tenyleg rosszabb lehet, mint vers fosni rendszeresen (nem en vagyok az a valaszolo), vagy folyamatos fizikai fajdalommal elni, vagy barmi egyeb komoly baj.

Mikor a depressziot meg szinte minden mas mentalis betegseget tunetmentesse lehet gyakorlatilag tenni a megfelelo gyogyszerrel. Csak ahhoz ugye el kene menni terapiara, hogy felirjak, beallitsak, amire bszik a tobbseg. Biztos sokkal konnyebb inkabb elmenni tappenzre es par napot otthon logni a gyakorin😂 Ez valoban sokkal rosszabbnak hangzik, mint egy komoly fizikai tunetekkel jaro betegseg, ami az eleted minden pillanatat meghatarozza, hogy mit mikor es hogyan tudsz csinalni es nincs olyan gyogyszer vagy kezeles, amitol egeszseges emberkent tudsz letezni.

Mert mondjuk az endometriozisos beteg az nem a gyakori nyomkodasaval tolti a tappenzt, hanem inkabb begyogyszerezve fetreng, nem bir felkelni es varja, hogy vege legyen, mikozben az a par nap vegtelennek tunik.

2022. dec. 27. 12:19
 44/53 anonim ***** válasza:
25%

43.

Na, itt is igazolása annak, amit fentebb írtam, egy vérbeli seggfej tolmácsolásában.

2022. dec. 27. 12:25
 45/53 anonim ***** válasza:
51%
Mi a kifogasod arra, hogy nem probalsz jobban lenni terapia es gyogyszerek segitsegevel, mint azok, akiknek fizikai betegseguk van? Nalad hasznalna is, naluk meg maximum enyhit jo esetben a probleman.
2022. dec. 27. 12:30
 46/53 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagy lelki beteg. Többnek hiszed magad, mint ami vagy. Lefele rúgdosol. El kell fogadnod, hogy szar az életed, nem kell depikére fogni. Az életedben semmi nem tragikus, csak lusta vagy. Tapicskolsz a szarban.
2022. dec. 27. 12:31
 47/53 anonim ***** válasza:
39%

45.

A negyedik típusú gyógyszert szedem, az előző három vagy ideig-óráig működött, vagy súlyosabb volt a mellékhatás, mint az alap probléma, az eddigi legjobb munkahelyem is emiatt veszítettem el. A terápia már másik kérdés, előjegyezve van, majd márciusban, mert akkortól van rá lehetőség, kevés az orvos. És még így is utazhatok egy csomót, mert nagyon helyben van.

46.

Erre a bunkó személyeskedésre, nem szükséges komolyabb reakcióval élnem. De még ha igaz is volna, mi volna a megoldás, szerinted? Ja a "fogjad be, oszt örüjjé ennek" - nem több, mint az öreg alkoholisták hozzáállása.

2022. dec. 27. 12:50
 48/53 anonim ***** válasza:
62%
40-es válaszoló vagyok. Nekem a Crohn betegség hozta magával a depressziót is. Nagyon nehezen tudtam elfogadni, feldolgozni azt, hogy 21 évesen ilyen komoly beteg lettem. (akkor sikerült másfél év folyamatos kivizsgálás után végre diagnózist felállítani) Nekem akkor pasizni, bulizni, piálnom kellett volna, de nem tudtam. Gyenge voltam, 38 kilóra lefogytam, a vérzés miatt nagyon nagyon vérszegény voltam. Kellett 1-2 év mire összeszedtem magamat lelkileg, és még 2 év mire visszanyertem az erőmet. Embertpróbáló volt. A huszonéveim nagy része el is ment erre. Úgyhogy szerintem nincs jogod papolni erről, mert fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. Agyilag se vagy 100,ha te ezt a betegséget akarnád azért cserébe, hogy ne járj dolgozni. Én járok ígyis, ha esetleg fellángol, akkor kapok egy kis szteroidot (Medrolt) és az élet megy tovább. Arról nem is beszélve, ha kontroll vastagbél tükrözésre kell mennem, akkor szabadságot kell kivennem, mert mint említettem nem lehet legálisan lógni betegen se a munkahelyemről. Vagy tp pár napra vagy szabi. Ami aztán rohadt jó, mert amíg te a szabi alatt pihensz, nekem meg a beleimbe turkálnak. Igen, de jó, tényleg! Szerintem gondolkozz el egy kicsit és ha annyira depressziós leszel a munkahelyemed miatt, akkor válts! Én is több helyet otthagytam már a toxikus légkör miatt.
2022. dec. 27. 13:12
 49/53 anonim ***** válasza:
62%
47: az az egy probléma, hogy egy megkeseredett, "ha nekem szar, másnak is legyen az" típusú ember vagy. Ha valaki otthon tud maradni táppénzzel, feltételezzük róla, hogy kamuzik, mert neked be kell menned, és ez neked szar, ezért ők se tudjanak otthon maradni. És viseljék méltósággal, amikor te egy aprócska megjegyzés miatt olyan hisztit lecsapsz, hogy a méltóságnak az írmagja sincs meg a viselkedésedben.
2022. dec. 27. 17:04
 50/53 anonim ***** válasza:
37%

49.

Vagy senkinek, vagy mindenkinek legyen megengedett valami. Ez a néhányaknak igen, másoknak pedig nem, minden csak nem fair.

Méltóság pedig sehol a világban nincs úgy 10-15 éve (maximum erőltetett modorosság, sznobság) szóval felesleges ezzel támadni.

2022. dec. 27. 17:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!