Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Ti is ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ti is ilyenek lesztek a párotokkal mensi alatt?

Figyelt kérdés

Sokkal többet becézem, cukibb vagyok vele, egész nap tudom hiányolni, ha vele vagyok akkor meg egész nap ölelgetem meg puszilgatom, és még sorolhatnám. Vagy én lennék csak fordítva bekötve? :D

20L

2020. jún. 26. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Fáj a hasam, és csak puha párnákra és takarókra vágyom.
2020. jún. 26. 20:43
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Én akkor meg vagyok kergülve😉😉
2020. jún. 26. 20:44
 3/13 anonim ***** válasza:
44%
Nem. Be is borulnék ha örökké színházat kéne játszanom, mint amit te csinálsz a kapcsolatodban:D
2020. jún. 26. 20:46
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
Inkább ilyenkor én vágyom gyengédségre, ölelésre, kedvességre.
2020. jún. 26. 20:58
 5/13 anonim ***** válasza:
98%

Én leginkább egyedül akarok lenni és nem idomulni senkihez. Azt csinálni ami megnyugtat békében anélkül hogy a másik megzavarna.

Ingerlékenyebb türelmetlenebb impulzívabb és fáradékonyabb vagyok és nehezemre esik a másik ember dolgaival is törődni.

2020. jún. 26. 21:05
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Én olyankor is dolgozok egész nap
2020. jún. 26. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
96%

Nem, nem vagy "fordítva bekötve".

Ilyenkor más-más a nők viselkedése. Ki így, ki úgy éli meg. El-elhangzik még a nőknek szóló tévé-reklámban is a "nehéz napok" kifejezés. Van aki (fentebb is írták) inkább elvonul, rosszul érzi magát, fájásai vannak, de van, aki fel sem veszi, szinte nem is érzi (pl. a feleségem).

A másik oldalon vannak, akik ilyenkor szeretetre, gyöngédségre vágynak. Aztán vannak olyanok is, mint amilyen Te vagy: ők osztják a szeretetet, a vágyódást, a szerelmet. Náluk a hormonok épp a szexuális együttlétet segítenék elő, tehát a viselkedésed nem rendkívüli. Te ilyen vagy és kész. Örülj neki!

2020. jún. 26. 21:58
 8/13 anonim ***** válasza:
97%
Nincs most párom de ilyenkor a hátam közepére SE kívánom az embereket. SENKIT.
2020. jún. 26. 22:00
 9/13 anonim ***** válasza:
16%
Nem én meg szoktam vele itatni ami kifolyik.
2020. jún. 26. 23:10
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Kövezzetek meg, de ilyenkor igazi hárpia leszek 😂
2020. jún. 26. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!