Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszanátok megismerkedőset a párotokkal/férjetekkel?
Szeretném azt játszani a férjemmel, hogy nem ismerjük egymást, odajön hozzám egy bárban és leszólít, és úgy beszélgetünk egymással, mintha csak most ismerkednénk. Esetleg ha jól alakul, még fel is megyek "hozzá" :)
Ti csinálnátok ilyen egészestés játékot? És ha a párotok igen, ti belemennérek? Mit gondolnátok/éreznétek, ha ilyennel állna elő? Vagy valaki csinált már ilyet?
Szerintem jó ötlet, én benne lennék: )
Esetleg kitalálhatnátok magatoknak egy alteregót, akit eljátszotok a megismerkedéskor: )
33N
Párazor megtettük :)
Férjem előbb elment itthonról, hogy en tudjak keszülődni, meglepi legyen minden, a ruha is.
Megbeszeltük hol talalkozunk, jó is volt, vicces is, neha mindketten kizökkentünk a szerepből :D de az ejszakáink kivetel nélkül jól, egy hotelszobában vegződtek ;)
Megeri így is randizni.
Izgalmas :) kicsit kizökkentett bennünket az unalmas hetköznapokból :)
Nem játszanék:
Egyrészt mert annyira összeszoktunk ketten, hogy képtelenek lennénk röhögés nélkül színészkedni. Másrészt, mert féltékeny típus a szentem, és azonnal azt venné le belőle, hogy máshoz is biztosan odamennék .... szóval rosszul jönnék ki belőle.
Amúgy egészséges kapcsolatban szerintem ez egy tök jó játék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!