Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntenétek ilyen helyzetben? Mi lenne a jó megoldás?
Van egy lány barátom (ő 24 éves, én 25 vagyok), 3 éves barátság, aki iránt többet érzek. Ritkán tudunk együtt lenni a munkák és a tanulmányai végett, de nemrég találkoztunk kettesben, akkor azt mondta, hogy pozitívan csalódott bennem, hogy soha nem volt még része abban, hogy kihúzzák neki a széket egy étteremben vagy az ajtón előre engednék. Kedveskedtem neki ajándékkal, mert volt a névnapja, bár addigra eltelt nagyjából 1 hónap. És mondta, hogy nagyon tetszik neki, meg hogy fontos ez neki. És amikor az egyik platformon beszélgetünk, akkor sokszor tapasztaltam már, hogy nem kell nekem flörtölnöm ahhoz vele, hogy ő is írjon ilyeneket magától. Ha mondjuk vinnék majd neki egy csokor virágot, akkor abból mennyire jönne le neki, hogy oda vagyok érte?
Srácok, nektek milyen hasonló esetetek volt és milyen vége lett?
Hölgyek, ti mikor tennétek ilyeneket és mi lenne a reakciótok a csokor virágra?
Kinek milyen ötlete lenne arra, hogy levegyem a lábáról?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!