Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen mentalitású nő lehet?
Figyelt kérdés
Van egy női ismerősöm akibe szerelmes vagyok de ez most mindegy.
Ez a nő 42 éves és nincs se gyereke se férje se komoly kapcsolata. Van Pesten egy lakása saját lakása és csak anyukája van neki, testvére nincsen.
Na most ez a nő nagyon szép. Szőke és kék szemű, mivel nincs gyereke ezért az alakja is kiváló és nagyok a mellei illetve botoxolja magát
Viszont játszik a férfiakkal. Nagyon sok férfi ismerőse van, és nagyon sok rövid kapxsolata de volt hosszú kapxsolata is. De senkivel nem akar osszekoltozni. Egyszóval úgy igazán neki nincs senkije csak jatszadozik a pasikkal. És lehet ebből tartja el magát.
Neki mindegy hogy az adott srác hány éves 18-45 éves korig. Csak nála idősebbekkel nem ismerkedik.
És kérdezem én hogy az ilyen nő az milyen mentalitású? Vagy miért lett ilyen?
Eleve hogy férfiak érzelmeivel jatszadozik, és ha ezt valaki felhozza neki hogy komoly kapcsolatot akar ettől a nőtől akkor inkább a nő osszeveszik vele mondván hogy O neki vannak adottsagai majd talál másikat magának.
Csak egy tipp: Nem lehet gyereke és kiéli magát akivel tudja!
2022. dec. 17. 19:57
2/12 A kérdező kommentje:
Lehet neki. Csak soha nem akart.
2022. dec. 17. 19:59
3/12 anonim válasza:
Arra nem gondolsz, hogy ő ebből él? Ebből "fussa" botoxra meg a többire?
2022. dec. 17. 19:59
4/12 A kérdező kommentje:
De igen gondoltam rá. Mivel teli van olyan Ferfi ismerősökkel akik ügyvezetők. És álljak neki a kaját meg mindent. És ha esetleg úgy dönt hogy akar magának pasit csak nézelődik pl a tündérek és kap 10000 levelet vagy üzenetet. Aztán ha megunja őt dobja
Meg hogy rengeteg olyan pasijai voltak akik külföldön éltek tengerpart mellett és mindig kiment hozzájuk. Így tanult meg idegen nyelven beszélni is.
2022. dec. 17. 20:03
5/12 A kérdező kommentje:
Elírtam. Nézelődik a tinderen.
2022. dec. 17. 20:04
6/12 anonim válasza:
Az ugyvezetok nyilvan nos pasik vagy alkalmatlanok kapcsolatra. A tobbi meg aki szerelmes bele, mind csorobb luzer. Aki ennyi penzt belerak magaba, tuti nem fog veszteseggel kijonni es ilyen kis atlagjancsiknak odaadni a botoxolt edzett kozmetikazott draga parfumos testet. A nagykutyak meg vagy nosek vagy nem kell nekik 40 eves no hosszu tavra. Igy hat ugy dontott, ezert a penzert energiaert amit magaba tesz, legalabb valogat, elvezkedik es csakis jo pasikkal. Egy szerelmet vallo milliardossal azert elmenne.
2022. dec. 17. 20:16
7/12 anonim válasza:
Ez akár én is lehetnék a pesti llokációt meg a kék szemet leszámítva, nos: akar gyereket a franc, el is köttettem magam, nem akarok férjet sem, azért nehogy már kötelezö legyen. Viszont van saját munkám, jövedelmem, sokat utazok, de nem a pasik fizetik, a legtöbb céges út. Tinder alap nálam is. 😁 Nem tudom, ki a hölgy, de látatlanban azt mondom, felejtsd el: az esete biztos nem vagy, meg szerelmes sem vagy belé, csak tetszik neked, szexinek tartod, ez csak szexuális vágy. Nagyon nem hozzád való, ne az életét kukkold ilyen creepy módon, hanem keress olyat, aki hozzád való.
2022. dec. 17. 20:23
8/12 anonim válasza:
Ezt kb 4x olvastam itt. Szerelmes vagy belé, de csak barátok vagytok.
Annyit kinlódsz itt, már rég megírhattad volna neki a dolgokat.
2022. dec. 17. 21:35
9/12 anonim válasza:
Domina, akinek mindig egy tenyész csődör kell, de úgy, hogy mégsem legyen eredmény.
2022. dec. 17. 22:03
10/12 anonim válasza:
42 éves korára talán nem lehet valakinek olyan karrierje pl marketingigazgatóként, fogorvosként, ügyvédként, a pénzügy szektorban vagy bárhol, pláne hogy gyerekröl sem kell gondoskodnia, hogy vegyen egy lakást, meg "fussa botoxra", hanem ezt kurválkodásból hozza össze, a pasik fizetik, mert agya egy szakmai karrierhez nincs, viszont nagy a melle? Te aztán nagyon szerelmes vagy, egy utolsó legalja, senkiházi kis hímsoviniszta görcs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!