Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen mentalitású nő lehet?
Van egy női ismerősöm akibe szerelmes vagyok de ez most mindegy.
Ez a nő 42 éves és nincs se gyereke se férje se komoly kapcsolata. Van Pesten egy lakása saját lakása és csak anyukája van neki, testvére nincsen.
Na most ez a nő nagyon szép. Szőke és kék szemű, mivel nincs gyereke ezért az alakja is kiváló és nagyok a mellei illetve botoxolja magát
Viszont játszik a férfiakkal. Nagyon sok férfi ismerőse van, és nagyon sok rövid kapxsolata de volt hosszú kapxsolata is. De senkivel nem akar osszekoltozni. Egyszóval úgy igazán neki nincs senkije csak jatszadozik a pasikkal. És lehet ebből tartja el magát.
Neki mindegy hogy az adott srác hány éves 18-45 éves korig. Csak nála idősebbekkel nem ismerkedik.
És kérdezem én hogy az ilyen nő az milyen mentalitású? Vagy miért lett ilyen?
Eleve hogy férfiak érzelmeivel jatszadozik, és ha ezt valaki felhozza neki hogy komoly kapcsolatot akar ettől a nőtől akkor inkább a nő osszeveszik vele mondván hogy O neki vannak adottsagai majd talál másikat magának.
10-es: Te meg egy utolsó paraszt aki nem tud viselkedni és olyanokra mond mindenféle rosszat akit nem is ismer. Idóta.
Elmondom neked én sose szexeltem meg. Én enm vagyok az a fajta mint a pasik 70 % a hogy dugásra használja a nőt. Én az értékeket nézem , a figyelemmel az érzelemmel együtt. Pont én nem vagyok aza snekiházi. És pont rám mondod. Szégyeld el magad bárki is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!