Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő ismerősöm, talán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő ismerősöm, talán barátom, viccelődés közben mikor nevet közel hajol hozzám, illetve karon érint, ha pedig elsétál mellettem, vagy mögöttem egyre gyakrabban a testével óvatosan véletlenül hozzám ér. Jelenthet valamit az érintés?

Figyelt kérdés
Egyébként jófejnek tart, szimpátia megvan közöttünk, szoktunk gyakran beszélgetni, jóképű painak tart, de viszont azt is tudom hogy van kiszemeltje. Néha bedob kétértelmű szexuális jellegű poénokat. Barátkent kezel? Egyszer óvatosan felvetetettem neki hogy ha nem lennék józan miket csinálnék vele, erre azt mondta hogy hú ezt meg fel kell dolgoznia hogy ilyet gondoltam. Játszik csak? Flörtöl, és ennyi?
2022. dec. 17. 07:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Csak ennyi.
2022. dec. 17. 07:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindkét nemnél igaz, hogy akit kedvelnek, aki tetszik nekik, azt gyakran megérintik, keresik a tesi közelséget.

De hogy ezt hová akarja kifuttatni, vagy csak játszadozik, azt ebből nem tudni.

2022. dec. 17. 08:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hosszúak az esték, töltsétek együtt!
2022. dec. 17. 08:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát még várok akkor, óvatosan azért viszonzom felé az érintéseket meglátom hogy hogy fogadja majd.
2022. dec. 17. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Ebből idővel nagy kurgyelás lesz…

Ui.: ne felejts majd el beszámolni

2022. dec. 17. 11:17
 6/7 A kérdező kommentje:

5#

Én is ezt érzem néha, de még tartja magát a barátság végett, idő kérdése.

2022. dec. 17. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Lett végül valami?
2024. márc. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!