Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha gyakran a keresztnevén szólítotok egy srácot, akkor az nálatok jelent valamit?
Figyelt kérdés
Nem ismerjük egymást különösebben (nem vagyunk barátok, közeli ismerősök sem), de a lány sokat mosolyog rám, időnként röviden beszélgetünk, ő is kérdezget engem, és aránylag sokat hülyéskedünk, viccesen odamondogatunk egymásnak. Azt vettem észre, hogy köszönéskor is többször szólított már a keresztnevemen, illetve nem egyszer beleszőtte valamilyen fondorlatos módon a szövegébe. Jó, tudom, hogy valószínűleg szimpatikus vagyok neki, de ezen felül jelenthet valami pluszt, ha többször is a keresztnevén hívtok valakit?2020. júl. 27. 19:08
1/4 anonim válasza:
Nekem nem jelent semmi többet, de így legalább megjegyzem a neveket.
2/4 anonim válasza:
Én mindenkit a nevén szólítok, köszönéskor és elköszönéskor is, szóval nálam még csak a szimpátia jelének is tekinthető.
Az alapján viszont, amit leírtál, valószínűleg bejössz annak a lánynak. Ha esetleg szeretnél tőle valamit, akkor szerintem érdemes lenne lépned, mielőtt eljut arra a következtetésre, hogy vagy nem érdekel különösebben, vagy egy kicsit töketlen vagy, és ezért előtt utóbb ő maga továbblép, vagy majd valaki más kezdeményez nála, aki nem húzza hetekig, (hónapokig?) az ismerkedést.
4/4 anonim válasza:
Nálam annyit jelent, hogy tudom a keresztnevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!