Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is fura, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is fura, hogy párommal egymást a keresztnevünkön szólítjuk?

Figyelt kérdés
Ez nekünk így természetes az elejétől fogva. Sokan becézik egymást, kicsim, drágám, stb. Viszont ez nagyon nem az én világom. A párommal egymást rendesen a nevünkön szoktuk megszólítani és sokan ezt furcsának találják. Tényleg ennyire az lenne?

2020. júl. 18. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nekem egyáltalán nem furcsa, mert mi is a nevünkön szólítjuk egymást. Az ilyen kihangsúlyozott kicsim, szívem, életem, ne adj isten egyetlenem nekem túl mesterkélt.
2020. júl. 18. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ti nektek ez így jó, és nem fura, akkor ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások. Engem a párom a kezdetek óta becéz és nekem nagyon furcsa volt, de tudtam, hogy neki sokat jelentene, ha én is becézném, ezért elkezdtem. De hónapok kellettek, mire megszoktam, azóta már nagyon szeretem:)

Sokan a szeretetüket fejezik ki a becézgetéssel, egyébként nagyon romantikus is lehet. Akár ti is kipróbálhatnátok egy- két becenévvel, aztán ha idővel nem szokjátok meg, akkor marad a keresztnév.

Ha pedig nektek ez így van jól, akkor mások véleménye miatt ne változtassatok rajta

2020. júl. 18. 14:19
 3/9 The Dead and Dreaming ***** válasza:
100%
Szerintem természetes dolog. Néha egy-egy becézés belefér, de az szerintem nagyon unalmas lenne, hogy állandóan becézgetnénk egymást.
2020. júl. 18. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi is a keresztnevünkön szólítjuk egymást, nincs semmi fura ebben.
2020. júl. 18. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sztm sincs benne semmi fura. Nálunk se nyerő az életem, egyetlenem, stb...

A muci az meg van vagy a kereszt név.

N28

2020. júl. 18. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is a rendes becenevén szólítottam az exeimet (kB. mint Laci, Tibi, stb.) néha szerelmemnek is meg ilyenek, de nem mindenki előtt, nem azért, mert ciki, hanem egyszerűen csak praktikusabbnak tűnik valahogy.
2020. júl. 18. 14:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fura, jobb mint az ilyenek, hogy az "ember" az "asszony". A "kedvencem"; "apa, anya", de a gyerek még tervben sincs, de azért apázzák anyázzák egymást.
2020. júl. 18. 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Jobb mint az édesem, kutyusom:D
2020. júl. 18. 15:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális? Az már kevésbé lenne az, ha a vezetékneveteken.
2020. júl. 18. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!