Nyelvvizsgán a lévélírásnál a Dear Sir or Madam-ot, vagy a Dear Sear/Madam-ot használjuk, a levél végére pedig a családi nevünket írjuk előre, vagy a keresztnevünket angol forma szerint?
Sear? Az egy csöppet mást jelent...
Dear Sir or Madam kezdésnek, végére Yours faithully után Keresztnév majd vezeték.
Jaj, bocsi, elírtam, valóban Sir akart lenni. :)
Hát igen, izgulok nagyon. A szóbelim már megvan, nekem az mindig könnyebb, mint az írásbeli.
Sok sikert nektek is!
de jó!!: ) én komplexre megyek, szóval délután lesz a szóbeli is. kicsit parázok, hogy nem fognak eszembejutni alapvető dolgok, vagy hibásan beszélek :S a listening mindig 80-100% között van, de nagyon félek, hogy a szóbeli részével lerontom :/
sok sikert, várhatjuk majd együtt az eredményt :)
Utolsó: Nekem Origóból van meg a szóbelim, amit 6 évvel ezelőtt tettem le és már sajnos nem emlékszem a témára amiről kellett beszélnem. Kimentem utána külföldre, ezért nem is tettem még le az írásbelit.
Majd írjátok meg az eredményt, én is leírom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!