Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak szóltatok már le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szóltatok már le lányt, mert nem valami jó a külseje?

Figyelt kérdés
Mit mondtatok és megbántátok-e?

2020. szept. 30. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Relatíve gyakran előfordul, hogy számomra nem tetsző (számomra túlsúlyos és/vagy csúnya) lánynak tetszem, de mindig udvariasan hárítom a dolgokat.

Ilyen sem létezik, hogy ebből "tanul" majd a másik. Ha leszólsz egy ellenkező nemű valakit, aki próbálkozik nálad, az csak dühöt szül benne, ami hol többé, hol kevésbé, de örökre nyomot hagy.

2020. szept. 30. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Ronda dolog leszólni a másikat, ha nem tehet róla (pl nem született jópasinak)
2020. szept. 30. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Azért mert ronda, nem fogom megalázni sem a szemében sem a háta mögött. Szerintem ez elég óvodás viselkedés.
2020. szept. 30. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

Volt egyszer egy olyan kolleganőm, aki egy undorítóan dagadt, telifosott XXXL-es búvárruha sz-rtartály volt. Ennek ellenére nagyhangú, nagyképű, lenéző, bicskanyitogató stílusa volt, állandóan előadta a nimfomán szexistennőt, és mindig, mindenkinek beszólogatott, folyamatosan becsmérelte a férfiakat úgy általában is, de azokat is, akik körülötte voltak.

Egyszer egy céges bulin, már nem kicsit bepiálva voltunk, és épp előadta a "minden férfi egy lúzer, sz-rok az ágyban, kicsi a farkuk, fel sem áll nekik" stbstb. című műsorát, félrészegen már nem tudtam megállni, hogy ne szóljak be neki, hogy talán csak nem szeretnek úthengerekkel kefélni.

Hát onnantól már köszönni se nagyon akart, és pláne nem állt szóba velem többet :D Szerencsére :D

De alapvetően nem szokásom az ilyesmi, volt gyerekszobám.

2020. szept. 30. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Elutasítás után minden pasi ezt teszi!
2020. szept. 30. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem valami jó külsejű lányként átéltem már pár megalázást. Szóval igen, szoktak. Nem bánják meg. Csak bevallani ciki.
2020. szept. 30. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Én soha nem tettem ilyet, és nem is fogok. Ellenben a nők nagyon sokszor megaláztak már, meg kinevettek, otthagytak szó nélkül stb...
2020. szept. 30. 22:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Persze. Hisz egy utolsó felszínes alpári embertelen paraszt vagyok.

-.-

2020. okt. 1. 18:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Elutasítás után minden pasi ezt teszi!

Jogosan, mert talán egy esélyt minden normális férfi megérdemel.

2020. okt. 1. 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Nyilván, egy férfi sem fogja ezt beismerni itt. Talán bennük nem is maradt meg úgy. De szerintem minden olyan csajnak szóltak már be valamit, aki nem túl vonzó. Nekem is, többször.

Az előttem lévő kommentre reagálva pedig: Mikor később randira hívtak mindig azt hittem, hogy csak fogadásból vagy csak ki akarnak nevetni emiatt.

Szóval ez egy ördögi kör. :D

2021. jan. 3. 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!