Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HÖLGYEK, a LEGJOBB barátnőtök vagy lánytestvéretek felé, mi férne bele?
Megkeres a legjobb barátnőd, vagy lánytestvéred, aki házas, hogy szeretne félrelépni az újonnan megismert pasijával/csajával, és a segítségedet kéri.
Mit tennél meg neki ezek közül?
A.: Alibit biztosítanál neki.
B.: Alibit biztosítanál neki + lefoglalnád a férjét és a gyerekeit.
C.: Kölcsönadnád a lakásod/kocsid.
D.: Kölcsönadnád a kedvenc, méregdrága cipőd/ruhád.
És még valami!
Számítana a döntésedben, hogy ki/mi a szeretője? tanítványa, főnöke, feka pasi, idősebb férfi, az exed, apukátok barátja, ...
Én sem árulnám el a párjának, mert nincs közöm ilyen szinten az életükhöz, de biztosan nem asszisztálnék semmi ilyenhez, nekem ez nem fér bele az értékrendembe. Sőt, a véleményemet is megmondanám, pláne, ha kisgyermekes családanyáról van szó.
Megkérném, hogy engem ebből hagyjon ki.
Testvérem nincs, a barátnőim komolyabb párjait meg ismerem és jóban is vagyok velük. Úgyhogy nem segítenék ilyenekben.
De ha az erkölcsi oldalát nem is nézzük, akkor sem adom kölcsön senkinek sem a lakásom, sem a ruháim. Kocsim meg nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!