Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átvert vagy mi történhetett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átvert vagy mi történhetett?

Figyelt kérdés

Tinderen matcheltem ezzel a palival, mondhatni híres ugyhogy nem vartam tul sokat tole. Aztan meghivott engem meg baratnoimet magukhoz hazibuliba, leirta a lakcimet. Tegnap indulas elott irtam neki Tinderen meg instan is, hogy akkor indulunk stb. es mar ekkor nem valaszolt semmire.

Elmentunk a cimre, becsongettunk, mondtuk kit keresunk es egy noi hang szolt bele, hogy ismeri ot de nem itt lakik. Az a noi hang egyszer azt mondta jobbra, utana bal oldali iranyban van a hazuk. Becsongettunk mind a ketto mellette levo hazba, az egyikben nem volt otthon senki, a masikban meg azt mondtak nem is ismerik ot.

Nem ertettuk a szituaciot, beirtuk googlebe a pali nevet meg az utca cimet es egy bulvar oldal(ami tudom, sokszor nem a legmegbizhatobb forras) szinten azt irta, hogy ebben az utcaban lakik.

Biztosak voltunk, hogy atbasztak minket, inkabb eljottunk. Erre ma reggel irt a pali, hogy o varta, hogy menjunk, miert nem irtam neki?!

Valaki kicsit tudna segiteni kibogozni ezt az egeszet mert nem ertem a szituaciot.

2022. dec. 15. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Ezek szerint nem b@szott át. xD
2022. dec. 15. 14:07
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Hát de írtál neki és nem válaszolt, nem?
2022. dec. 15. 14:08
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Mit kell ezen kibogozni??

Nem 1 értelmű, hogy csak szívatott meg átvert? Te meg bedőltél neki mert elvakultan elhittél mindent mert “híres”.

Amúgy fixen kamu a kérdés.😂

2022. dec. 15. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

igen, átbaszott, még az.

"Biztosak voltunk, hogy atbasztak minket, inkabb eljottunk. Erre ma reggel irt a pali, hogy o varta, hogy menjunk, miert nem irtam neki?!"

ez csak kifogás

újra át akar baszni

2022. dec. 15. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
3# nekem nem kamunak tünik, manapság simán van ilyen story
2022. dec. 15. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:
10%
Nem volt a közelben esetleg egy ToiToi mobilwc?
2022. dec. 15. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
34%

#5 így van, én matcheltem már herceggel is Tinderen, találkoztunk is többször. Persze először én is kamunak hittem, de nem az volt. Csak előnytelenebb vagy átlag külsejű emberek számára ez hihetetlen kategória, pedig egy jó nőre nyilván ilyenek is nyomulnak.

Amúgy kérdező írd meg neki, hogy átverve érzed magad és ha meg akar ismerni, találkozzon veled egy hozzád közeli helyen. Ne te szaladj utána.

2022. dec. 15. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha valós a kérdés akkor tuti hogy átvert. Se tinderen, se instán nem látta hogy írsz? Csak másnap?

Hagyjuk már. 😊

Lehet utána ment egy másik lány csapat aki nagyobb befutó volt. Vagy ki tudja.

Az ilyen hírességek biztos nem egy két csajjal kavarnak ilyen oldalakon.

2022. dec. 15. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen egyértelmű, hogy át letettek verve. Hagyjuk azt a dumát, hogy várta, hogy írj. Magamból kiindulva, ha meghívok valakit hozzám, akkor figyelem az üzeneteket, visszaírok, ajtót nyitok. Ha a megbeszélt időpont után nem jelenik meg, akkor írok egy üzit, hogy jön-e vagy sem.

Amúgy találkoztál már vele személyesen, hogy tudd, hogy ő van a profil mögött?

2022. dec. 15. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
23%
ki ez a celeb? írd körül vagy privátba.
2022. dec. 15. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!