Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy történhetett ez anélkül, hogy előre tudtam volna? Hogy kezeljem a szitut ebben a bő 2 hónapban? 27/N
Emberek én vagyok a világ legislegislegislegpechesebb embere és nem hiszem el hogy ilyen van... Mert ilyen egyszerűen NINCS, és mégis van... Nem hiszem el tényleg, ilyen nincs... Nem hiszem el...
Na, tehát az a lényeg (és most egy jó mélyet sóhajtottam), hogy a szingli vagyok, nő, és van a munkahelyemen egy pasi, aki jó ideje nagyon tetszett nekem. Próbáltam neki adni a jeleket, hogy lépjen, ha érdeklem. Beszélgettem vele, gyakran rámosolyogtam, stb. Nagyon szimpatikus személy.
És a lényeg, hogy karácsony miatt vettek fel újakat a céghez, és én tanítottam ma be két új csajt hétfőn, az első napjukon. Aznap nem dolgozott a nekem tetsző pasi, mert ő csak félállásban van nálunk, nem ez az egyetlen munkahelye. De kedden, ma, már jött dolgozni... És az egyik csaj, le se bírom írni, de konkrétan az egyik csaj A BARÁTNŐJE! Ilyen nincs!
Többet fogom látni év végéig a kiszemeltem barátnőjét, mint magát a kiszemeltemet! Egész tegnap kedveskedtem vele, és nem tudtam, hogy a kiszemeltem nője... Ne tudjátok meg ma a sokkot, amit átéltem, mikor leesett, hogy a nekem tetszőnek nem csak hogy van már valakije, de olyasvalaki, akit ismerek... Először még féltékeny is voltam, mondom ezek együtt jönnek dolgozni. Aztán mondják nagy büszkén, hogy ő a barátom/ő a barátnőm... Ja, hogy úgy... Értem... Tehát nem csak hogy foglalt aki tetszik, de még nézhetem is őket együtt.
Nagyon tetszett nekem ez a pasi... Nem kicsit tetszegetett, vagy ilyesmi, hanem konkrétan oda voltam érte... Külsőre-belsőre tökéletes lenne számomra. Három éve együtt vannak. Együtt is laknak. Mint kiderült hétfőn is már a pasija hozta melóba és vitte haza meló után kocsival. Ha tudtam volna már tegnap...
Na mindegy... Remélem hamar megemésztem... Elvégre sose volt az enyém... Csak most nehéz lesz őket együtt látni, meg nem megy 1 perc alatt a kiábrándulás valakiből, aki annyira tetszett... Csak az vigasztal, hogy a barátnője elvileg év végéig dolgozik csak, mert a karácsonyi szezonra jött csupán. Nagyon remélem így lesz. Bár az, hogy ne lesz ott, nem teszi szinglivé a pasit, de legalább nem kell őket együtt látni... Bár, arra is gondoltam, lehet jobb ha sokat látom őket együtt, az segít elfejteni.
De ha ennyit beszélgettél vele, nem az lett volna az elsők között, hogy megkérdezed tőle, van-e valakije?
Legyen ez egy jó tanulság, legközelebb ezzel kezd a kiszemeltednél.
Ez egy vicc?
Ezek szerint olyan pasiért voltál oda, akiről semmit nem tudsz. Talán mielőtt érzelmi cunamit árasztasz valakire érdemes lenne megismerni. Legalább másoktól érdeklődni a családi állapotáról.
27 éves nőként ne viselkedj tini lányként!
Te beteg vagy, és ezt most nagyon komolyan mondom.
Plusz úgy írsz, mint én kamaszként, amikor szerelmes voltam xy-ba.
Nagyon gáz vagy, és szállj le a földre mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!