Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Ha egy srác egyetlen éjszaka után már nem akar többet semmit, akkor az amiatt van, mert annyira nem tetszettem neki, vagy volt rajtam valami ami nagyon nem tetszett neki vagy ez amiatt van, mert már eleve csak ennyit tervezett velem?

Nem tartom magam csúnyának, és a srácnak nagyon tetszettem előtte.

A szex után mondta hogy találkozunk még de utána nem keresett. Lehet már akkor sem volt igaz, hogy találkozni akar.

Szerintetek lehet ez a külsőm miatt történt?

És ha megváltoztatom a testemen a szépséghibákat, akár műtéttel is lehetséges hogy újra tetszeni fogok neki?

Nincsenek hatalmas nagy hibáim, de azért nem vagyok tökéletes. Igaz ő sem.

2022. márc. 23. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hahó! Önbizalom? Látom a te ajtódon se kopogtat.
2022. márc. 23. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a leányzó, aki ugyanezt írta ki pár napja, csak nem testi hibákon, hanem ágybéli teljesítményen aggódott?
2022. márc. 23. 16:39
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Ez ugyanaz a csaj aki nem reg kiirt kerdest hogy megdugta a csavo de ennyire kellett. Ahogy ir..teljesen felismerheto.

Lepj mar tul rajta,nagyon szanalmas vagy.

2022. márc. 23. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak ő tudhatja a választ, feleslegesen agyalsz rajta. Ne gondold túl, tudom, hogy sz*r érzés, amikor nem tudjuk, miért nem voltunk "elég jók", de ez igazából nem rólad szól, hanem róla. Ne gondolj rá, te miért nem voltál jó, mert ilyen nincs, gondolj arra, hogy ha ő ilyen, és így viselkedik, akkor ő nem volt elég jó neked ;)
2022. márc. 23. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak meg akart d*gni, és ennyi. Sok férfi csinálja ezt, lefekszenek veled, aztán eltűnnek. Ez nem a te hibád, csak ők túl töketlenek és gerinctelenek ahhoz, hogy egyenesek legyenek és elmondják neked, hogy csak egy éjszakára szeretnének megkapni.
2022. márc. 23. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy ennyire kellettél neki. Van ilyen, néhány pasi csak dugni akar 1x, aztán tovább lép. Ettől nem feltétlenül vagy hibás, egyszerűen nem akart többet. Okosan kell választani, hogy kivel szexelsz. Nameg ha neki nem tetszettél, az nem a világ vége, lesz másik 100 pasi, akinek bejössz. De az is lehet, hogy másra vágyik.
2022. márc. 23. 16:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha minden pasi után, akiről kiderül, hogy csak dugni akart, megműtteted magad, akkor egyrészt nagyon gazdagnak kell lenned, másrészt hamarosan úgy fogsz kinézni, mint Michael Jackson halála előtt.
2022. márc. 23. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy halála után.
2022. márc. 23. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kanos volt,te pont elérhető voltál és ez jól jött neki. Ezt nem kell túlgondolni, tudom, hogy nagyon rossz érzés egy strigulának lenni, de ez ennyi volt.
2022. márc. 23. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!