Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már olyan Veletek, hogy házasként
beleszerettetek másba? Hogyan történhetett ez meg?
Általában a munkahelyen történik ez meg. Ott töltenek a legtöbb időt az emberek.
2022. ápr. 15. 00:15
Velem nem. Amúgy meg miért ne történhetne? A házasság nem jelenti azt, hogy 2 ember között megáll az élet! Vannak jó kapcsolatban is kísértések, és rengeteg szar házasság, ahova könnyedén bekerül harmadik-negyedik fél.
A hűség még mindig döntés kérdése, és a szerelmet is le lehet állítani, ha valaki nem akar félrelépni.
2022. ápr. 15. 00:44
Igen, éppen most van ilyen nálam :(. 30 éves vagyok, és olyan nőt hozott az élet, hogy az valami álom. Csak hát már KÉSŐ. Eddig nyugodt napjaim voltak, most meg majd meg őrülök. Legszívesebben visszamennék az időben és másképp csinálnám. Csakhogy már nem tehetem, így csak várom, hogy tisztuljon ki a fejem és múljon el az érzés. És a legrosszabb, hogy nincs senki, akivel ezt megbeszélhetném. Áhhh... rohadjon meg az élet.
2022. ápr. 15. 09:31
előző, miért nem ismerkedsz vele, hátha össze tudnál jönni vele, és akkor lecserélnéd a feleséged?
2022. ápr. 15. 10:00
4-es: már itt van minden, lakás, házasság, baba, amit nem fogok itthagyni. Az illető nő amúgy egy szavamra velem lenne. Nem túlzok. Bár nem ismerkedtünk össze olyan nagyon, de ő maga mondta, hogy szerelem első látásra. Ezekkel a szavakkal. Na mindegy, nem akarok most Bereményi a kommentfalon a részletekbe.
2022. ápr. 15. 10:43
Belemenni*
Néha nem is értem ezt az autokorrektet!
2022. ápr. 15. 10:44
Akkor már tényleg hagyjad akkor, ha ott a gyerek is. Azonkívül nem biztos, hogy a mindennapi együttélést illetően olyan jól kijönnétek. Ezzel vigasztalhatod magad, hogy amúgy lehet, hogy nem is illenétek össze. Sokan mást mutatnak magukról a munkahelyen, mint amilyenek valójában. Lakva ismerszik meg a másik, a feleségeddel meg remélhetően nincs gond, tudtok együtt élni.
2022. ápr. 15. 10:52
Én itt ismertem meg valakit. Szerelemnek nem mondanám, de jó lett volna, nagyon jó lett volna nem megismerni. :(
2022. ápr. 15. 14:29
7-es köszönöm, hogy ilyen intelligensen, ítélkezéstől mentesen írtál hozzászólást! Jó látni, hogy ilyenek is vannak ezen az oldalon. Nyilván nem tudhatom biztosan, milyen lenne a másik nővel lenni, de azért nagy összeggel fogadnék rá, hogy halálra ítélt lenne a dolog. Egy fellángolás miatt nem fogok borítani. Nem ezt érdemli a párom sem. Főként mert összességében nincs baj a kapcsolatunkkal, csak szerintem bedaráltak a hétköznapok mostanában, és az újdonság ilyenkor mindig izgalmasnak és szenvedélyesnek tűnik.
Ha érdekel, írj privátot, és elmondom a részleteket. De akárhogy is, szép napot neked!
2022. ápr. 15. 14:34
Kapcsolódó kérdések: