Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek! Mit csináltok ha beleszerettek egy másik nőbe, de nem akarjátok megcsalni a feleségeteket?
Tudjátok, hogy a nő is hasonlóan érez.
Elmondjátok a nőnek?
Vagy magatokban tartjátok és minden megy tovább mintha mi sem történt volna?
Vagy nem mondjátok el, ráadásul inkább kerülitek a nőt?
Én nem tudom elképzelni, hogy ha szerelmes vagyok valakibe, akkor beleszeressek másba. Ha meg valaki olyan, hogy többe is tud szerelmes lenni, az nem túl monogám típus, minek házasodott meg?
Na de. Konkrétan válaszolva. Ha ilyen történne, nagy ívben kerülném azt a nőt, és a feleségemre összpontosítanék, megpróbálnám helyrehozni azt, ami ezt előidézhette, hogy nem belé vagyok belezúgva. Persze azt mondanám, hogy érzelmileg össze vagyok zavarodva, és segítsen, hogy együtt le tudjuk küzdeni ezt.
Azokat hímneműeknek hívjuk csak
Engem hat párkapcsolatból hárman megcsaltak! Egy férfi eladó ismerősömet a boltból ketten megcsalták! Egy férfi munkatársamat szintén hárman megcsalták! Erre mit tudtok mondani? (Segítek, én a helyetekben ezt tartanám ideillőnek: A nők ilyenkor nem szokták visszafogni magukat, mennek a vaginájuk után, ezeket csak nőstényeknek hívjuk)
29/F
Nem tudom, mit akartál ebből levezetni, de nen sikerült...
Attól, hogy vannak hűtlen férfiak, lehetnek hűtlen nők is. Mindkét réteget azok ítélik el elsősorban (teljesen jogosan), akik nem azok. Azt hiszed, hogy a férfiak ellen vagyunk, azért gondolod, hogy mást fogok majd gondolni, Ha nőstényezed a hűtlen nőket. Pedig nem, csak más nők hűtlenségea nem a hetero nők életét teszi tönkre, ezért nem is releváns rajta dühöngeniük. Azt majd a férfiak megteszik. Attól, hogy egy ilyen nő nem nő a szememben, egy férfi sem lesz férfibb. Szóval tapsold meg magad, nagyon ügyes vagy, akármit is akartál ezzel elérni xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!