Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez nem azt jelenti, hogy beleszerettem? 24/N
Van párom 5 éve ráadásul most kezdtünk közös vállalkozásba, nagyon jól megy minden, tényleg semmi gond nincs. De van egy vendégünk aki miatt teljesen kivagyok, igazából először semmi nem volt, meg se jegyeztem jóformán, aztán onnan jegyeztem meg, hogy mindig volt valami hepciáskodása, vagy rossz helyre parkolt és megbüntették, aztán tőlünk kérdezte, hogy miért (???) vagy mindig volt valami extra kérése ráadásul olyan flegma volt.
Aztán nemtudom, egyszer elkezdett beszélgetni velem, és nagyon más volt, jót dumáltunk. Ennyi. Aztán folyton jött már hozzám beszélgetni, tényleg nagyon jófej, leesett, hogy amúgy nagyon okos pali, így nem is értem a kezdeti viselkedését. Ráadásul a beszélgetéseink is olyan… Nemtudom, egyszerűen mindig jó volt ha ott van, olyan vicces is. De az utóbbi két alkalommal már nagyon flörtölt velem, én teljesen zavarban vagyok. Meg burkoltan ki is mondta már. Nyilván. Főleg hogy elmondta a kollégám, hogy folyton rólam kérdezget ha nem vagyok ott. Kb akkor kifordul az üzletből, amin még nevethetnék is. De igen. Elfelejtettem írni hogy nagyon is jól néz ki… De úgy hogy teljesen az esetem.
És az utóbbi két hétben ha 5x nem álmodtam vele egyszer sem… Azon kapom magam hogy rá gondolok. Vagy hogy mikor jön be…
Ha én most beleszeretnék az katasztrófa lenne…
Az életed alatt többször fogsz vonzalmat érezni mások iránt és még fantáziálhatsz is másról. De ez ugyanúgy elmúlik, mint a perzselő szerelem, amit a párod iránt érzel.
Az, hogy melyik utat választod csak rajtad múlik. Ha a másikat választanád a párod helyett és van gerinced előtte szakítasz. Ha a párodat választanád és van gerinced megmondod a másiknak, hogy nem érdekel a közeledése és van párod. Ha gerinctelen vagy és hagyod, hogy csapják a szelet megérdemled, hogy két szék között a földre ess kisemmizve.
Csak rajtad áll a döntés.
"nem direkt csináltam"
Miért, nem vetted észre hogy ilyen érzelmeid vannak vele kapcsolatban, és hogy tenned kell ellene ha pároddal akarsz maradni? Kiborító hogy ennyi öntudatlan, önismeret nélkül létező ember van. Elnézést ha indulatos vagyok, de a barátnőm is odáig jutott egy fellángolás alkalmával hogy titokban még el is utazott egyszer egy másik sráchoz, aztán meg persze hallgattam hogy ő mennyire megbánta, meg nem tudta hogy mi a jó döntés, de már mennyire bánja stb.. persze én sem vakságot fogadtam, de teljesen hűséges voltam, senkivel nem jártam messze ilyen közel mint ő ezzel a tettével.. véget is vetettem ennek mert ezt így nem lehet. Azt mondod hogy minden jól megy a pároddal, ne járjatok ugyanígy, ha szereted akkor offold ki a palit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!