Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a nőket jobban szeretik, akiket hamar eljegyeznek, és feleségül vesznek?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve együtt vagyok, és semmi, pedig már 29 vagyok. Sok velem egyidős, vagy hasonló korú, meg már rég házasságban él, vagy ha nem is, akkor sokukat hamar, 1 fél éven belül eljegyeznek. Így úgy tűnik, mintha a barátom engem szeretne. Kedves velem, meg minden, de nem kért meg.2022. dec. 7. 13:38
2/20 anonim válasza:
Ennyi idősen szerintem is 2 év járás (ebből legalább 1 év együttélés) után már meg kéne ejteni az eljegyzést. Én rákérdeznék nála, hogy mi a terve, mert te szeretnél lassan családot és ne rabolja az idődet, ha ő nem akar elköteleződni veled.
3/20 anonim válasza:
Mit beszéltetek, mik a tervek?
Van akinek szimplán csak kevés a 2 év. Van aki egyáltalán soha nem akar házasodni...
4/20 Noren1989 válasza:
Egyértelmű!
Sőt, fél év együttélés utàn kötelező (!) elvenni a szivem vàlasztottjàt.
5/20 anonim válasza:
Nem, simán csak akaratosabb, dominánsabb akit igen, mert egyszerűen megmondja a leendő papucsnak, hogy "Márpedig most elveszel!!!"
6/20 anonim válasza:
Nem unod még? Heti 2-3X látom ezt a kérdést.
7/20 anonim válasza:
És lenne lóvétok a házasságra, meg a közös életre, esetleg babákra?
Meg, írj már le 5 okot, hogy miért is vegyen el? Apád pénzes? Fullos vagy? ...
8/20 anonim válasza:
7. Jogos. A hazassag ertelme a csalad alapitas .
9/20 anonim válasza:
Ezt tőle kérdezd…
Lehet szimplán csak egy felesleges papírnak tartja, pasiknál ez gyakran előfordul
10/20 anonim válasza:
A házasság maga családalapítás, utána közeli hozzátartozó lesz a párból. Amúgy azt hiszem ingyenes maga a házasságkötés, nem kell hozzá különösebb lóvé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!