Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is an úgy vele, hogy legszíesebben kimászna éjszaka titokban az ablakon és hátrahagyná mindezt ami élete kudarcaira emlékezteti állandóan?
Ja bocs, összekeveredtem, azt hitten a 4es is nekem van kifejezetten címezve.
De ettől még nem szép,hogy így be van támadva a kérdező is, alig ismerünk valamit a körülményekből.
10
Figyu, amíg a kérdezőnek csak annyi célja, hogy valahonnan suttyomban elszökjön, és nem az, hogy máshol mit, hogy csináljon, addig örökre lúzer marad. És most jöhetsz azzal, hogy elköltözik valahova és csak úgy magától megoldódnak a dolgai és egyből sikeres ember lesz, de erre igen minimális az esély. Arra sokkal nagyobb, hogy újrateremti magának a problémáit.
"Figyu, amíg a kérdezőnek csak annyi célja, hogy valahonnan suttyomban elszökjön,"
Ezzel mondjuk egyetértek, önmagában ez így nem hangzik jól. Írhatna kicsit többet arról miért jár ez a fejében.
En mar megtettem.
"Európa a legjobb kontinens"
8 eve elek Europan kivul, es azt kell mondanom, hogy nincs igazad.
38F incel
Nyáron jártam a tengerentúlon (szakmai okokból). Életem legboldogabb és legkiteljesedettebb pár hete volt. Itthon se rossz, de megszokott, unalmas. Azóta vágyom vissza, ha olyan egyszerű lenne, mennék vissza. A szerelmi bánatomat amit azelőtt hónapokig nem sikerült elfelejteni, ott pár hét alatt el is felejtettem. Azóta mintha kicseréltek volna.
Nem sokára megyek megint külföldre (igaz "csak" Európán belül), elmondhatatlanul várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!