Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Állandóan ez jár a fejemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tincsi11991 kérdése:

Állandóan ez jár a fejemben, nem tudom hova tenni. Miért kérdezte?

Figyelt kérdés
A férjemmel 8 éva vagyunk együtt és lassan két éve vagyunk házasok, van 2 gyermekünk. Boldogan élünk, de egyik este szeretkezés közben azt mondta nekem hogy szeret, mondtam neki hogy én is őt. Ezután megkérdezte hogy "Biztos?". Nem tudom ezt mire vélni. Ennyi év után miért kérdezi ezt. Nekem ez nagyon rosszul esett. Ha hazajön megölelem, megcsókolom. Mindig elmondok neki mindent, ha esetleg bánnt valami. Megbízom benne. Ő nem bízik bennem. Hogy mutathatnám még ki hogy mennyire szeretem.
2022. dec. 1. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja tudom unalmas és nem túl eredeti, de én megkérdezném miért kérdezett olyat és kész.

Azért, hogy elkeruljuk a fölösleges "én kimutatom, de ő nem érti, nem érzi" szitukat, hiszen a kommunikáció igenis nagyon fontos!

Én így tennék. :)

2022. dec. 1. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Vaj van a fején.
2022. dec. 1. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
65%

lehet megcsal, és az a másik nő még nálad is jobban kimutatja.

lehet direkt provokatív a kérdése, hogy veszekedést kezdeményezzen.

vagy össze van zavarodva, mit tegyen, és tesztel.

2022. dec. 1. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy ja utolsó lehet benne valami mármint a megcsalasban, mert ha pl kiderulne, hogy mit tenne a kérdező.

(Sajnos)

2022. dec. 1. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!