Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akart állandóan hízlalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akart állandóan hízlalni,etetni ?

Figyelt kérdés
Folyamatosan azzal jött az exem,hogy egyek,meg ha mellette maradok(szét mentünk már egyszer)akkor nem fogok így ilyen keveset enni !!(tényleg nem eszek sokat,nem is tudnék többet enni !!) Mire jó ez,mit akart ezzel el érni ? n29
2022. nov. 27. 07:02
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Azt akarta elérni,hogy többet egyél !!
2022. nov. 27. 07:07
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Lehet nem tetszettél neki vékonyan? Vagy átlagon

Anyának uj párja van. Anya kövér es hízlalja ő is a párját hogy ne nézzenek ki hülyén együtt

2022. nov. 27. 07:13
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Tegnap még az volt, hogy azt akarta, hogy ne egyél mert a vékony nőket szereti és amúgy is evészavarral küzdesz. Döntsd el akkor mi van
2022. nov. 27. 07:33
 4/8 A kérdező kommentje:
3 szerintem ezt te most nagyon be nézted...semmit nem írtam fordított dologról !! Trollkodj máshol köszike!!
2022. nov. 27. 07:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobban szereti a duci noket es a kepere akar formalni
2022. nov. 27. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
Hülye vagyok? Nahát. A kérdésedet megválaszoltam, ebbe igazán nem köthetsz bele. De akkor leírom mégegyszer. Szóval az exedről van szó. Ez azt jelenti, hogy kidobtad már egyszer. Nagyon helyes, felesleges vele foglalkozni. Nyilván azt akarta, hogy olyan legyél amilyet ő szeretne. Át akart formálni. Célja ezzel? Leépüljön az önbizalmad, csak az övé legyèl ( konkrétan tárgyiasított), csak akkor lettél volna elég jó ha nem pofázol vissza neki és azt teszed amit ő akar. Mi a kérdés? Nagyon helyes, hogy vége. Hagyjátok békén egymást.
2022. nov. 27. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
6-os. Egyet értek veled.
2022. nov. 27. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
41%
Megszerette a személyiségedet, de lehet a duci nők jobban tetszettek neki. Keressen magához valót, akit nem kell megváltoztatnia.
2022. nov. 27. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!