Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor mérges ideges vagyok és a barátom közben mosolyogva mondja hogy annyira szeret?
És másnap is ezzel hív fel hogy annyira tetszettem neki tegnap, tetszik ahogy öltözöm is.
Mindezt miközben én veszekedtem vele.
Akkor ő szerelmes lehet?
Komplexen kéne leírni mindent, és akkor lehetne tanácsot adni. Az amit írtál, hogy aranyos vagy ha veszekszel nem jelent semmit így magában. De te miért veszekszel vele? Mi váltja ki belőled?
Veszekedéssel nem sok mindent lehet ám megoldani. Inkább csak azt érik el az emberek, hogy eltávolodnak egymástól.
Komplexen?
Amikor problémám van olyankor a problémán kívul azt kéne amugy taglalnom hogy de emugy egyébként mennyi mindenben egy szuperhős?
Ha problémát irok ki szakits.
Ha jókat, akkor meg az isten lábát fogtam meg vele es hülye vagyok, ha szakitanék.
Tehát mindenképp engem hoznak ki hülyének
Ha probléma azért, ha jó dolgok vannak benne, meg azért.
Most ha csak morzsákat hintesz, abból nem lehet semmi normális választ kihozni.
Látunk egy álláspontot, hol szidod, hol dicséred.
Linkelnél be nekem ezelőtti kérdéseket? Hogy legalább tudjuk akkor mi volt a probléma?
A folyamat feltékenysége volt akkor a bajom, mikor mostam a fejét. Meg itt is.
Itt meg elhordják annak meg rtam rohognek hogy biztos csal azert feltekeny meg nem szeret meg megy az irto lekezelő megszolitás is meg rohoges guny, es akkor hiába gyozkodom a népet hogy de amugy szerintem szerelmes is, es amugy hű is nagyon. Eleve monogám tipus.
Abban igazat adok, hogy általában mindig az a fél féltékenykedik, akinek vaj van a füle mögött. Nem biztos hogy megcsalás, lehet ez egy rossz berögzött szokás is, vagy a nem megfelelő önbizalom.
Ezt neked kell mérlegelni, hogy a féltékenységét mennyire tudod tolerálni, valamint közösen megbeszélni azt hogyan tudnátok ezen változtatni. Veszekedéssel ezt nem fogod elérni. Látod mosolyog rajta, vagyis ő még nem érzi a helyzet súlyosságát.
Mindenképpen higgadtan mond el neki azt ami bánt, ne telefonon, ne chaten hanem személyesen. Ha akkor sem vesz komolyan, és nem próbál változtatni, akkor viszont gondolkozz el a jövőtökön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!