Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor mérges ideges vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor mérges ideges vagyok és a barátom közben mosolyogva mondja hogy annyira szeret?

Figyelt kérdés

És másnap is ezzel hív fel hogy annyira tetszettem neki tegnap, tetszik ahogy öltözöm is.

Mindezt miközben én veszekedtem vele.

Akkor ő szerelmes lehet?

2022. nov. 30. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Komplexen kéne leírni mindent, és akkor lehetne tanácsot adni. Az amit írtál, hogy aranyos vagy ha veszekszel nem jelent semmit így magában. De te miért veszekszel vele? Mi váltja ki belőled?

Veszekedéssel nem sok mindent lehet ám megoldani. Inkább csak azt érik el az emberek, hogy eltávolodnak egymástól.

2022. dec. 2. 07:02
 12/19 A kérdező kommentje:

Komplexen?

Amikor problémám van olyankor a problémán kívul azt kéne amugy taglalnom hogy de emugy egyébként mennyi mindenben egy szuperhős?

Ha problémát irok ki szakits.

Ha jókat, akkor meg az isten lábát fogtam meg vele es hülye vagyok, ha szakitanék.

2022. dec. 2. 07:32
 13/19 A kérdező kommentje:

Tehát mindenképp engem hoznak ki hülyének

Ha probléma azért, ha jó dolgok vannak benne, meg azért.

2022. dec. 2. 07:33
 14/19 anonim ***** válasza:

Most ha csak morzsákat hintesz, abból nem lehet semmi normális választ kihozni.

Látunk egy álláspontot, hol szidod, hol dicséred.

Linkelnél be nekem ezelőtti kérdéseket? Hogy legalább tudjuk akkor mi volt a probléma?

2022. dec. 2. 10:17
 15/19 A kérdező kommentje:

A folyamat feltékenysége volt akkor a bajom, mikor mostam a fejét. Meg itt is.

Itt meg elhordják annak meg rtam rohognek hogy biztos csal azert feltekeny meg nem szeret meg megy az irto lekezelő megszolitás is meg rohoges guny, es akkor hiába gyozkodom a népet hogy de amugy szerintem szerelmes is, es amugy hű is nagyon. Eleve monogám tipus.

2022. dec. 2. 10:30
 16/19 A kérdező kommentje:
De ha meg nem a problémákat irom ki hanem a jo dolgait, akkor meg csak pislognak hogy ritka kulonleges valodi férfi, tartsam meg. Sőt még pasik is írták hogy mé őket is lekörözi.
2022. dec. 2. 10:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Abban igazat adok, hogy általában mindig az a fél féltékenykedik, akinek vaj van a füle mögött. Nem biztos hogy megcsalás, lehet ez egy rossz berögzött szokás is, vagy a nem megfelelő önbizalom.

Ezt neked kell mérlegelni, hogy a féltékenységét mennyire tudod tolerálni, valamint közösen megbeszélni azt hogyan tudnátok ezen változtatni. Veszekedéssel ezt nem fogod elérni. Látod mosolyog rajta, vagyis ő még nem érzi a helyzet súlyosságát.

Mindenképpen higgadtan mond el neki azt ami bánt, ne telefonon, ne chaten hanem személyesen. Ha akkor sem vesz komolyan, és nem próbál változtatni, akkor viszont gondolkozz el a jövőtökön.

2022. dec. 2. 12:54
 18/19 A kérdező kommentje:
Próbál változtatni nem is ez a kérdésem most. Hanem a gyk.
2022. dec. 2. 12:57
 19/19 anonim válasza:
Attól hogy azt írják ismeretlenben hogy nem szeret, nem biztos hogy szeret, de az sem hogy nem. Ezt igazából tudnod kéne hogy szeret-e, mert ha szeret kiakarja fejezni, mert neki az jó. Volt már nekem is olyan aki akkor tetszett ha mérgelődött valamiért, és velem szemben is volt ilyen..nem volt egyik sem szerelem. A szerelem nem éppen úgy van ahogy sokan képzelik, mikor szerelmes vagy magadatat tapasztalod, de az igaz hogy nem mindenki váltja ki belőled a létezésed ilyen szintű megtapasztalását, de akkor is te vagy az akit tapasztalsz, tehát elviekben az nem függ a másik személytől, bár igaz gyakorlatban másképp tűnik. Én azt találtam megoldásnak hogy nem társítok a szerelemhez gondolatokat, ezt kicsit gyakorolni kell, hanem az érzés megélésére figyelek, és nem kötöm a másikhoz, így megmarad az érzés de nincs az az erős kötődés. Ezt a másik is észreveszi és sanszosabb hogy érdeklődni fog utánad, csak azért mert látja rajtad a szerelem érzést, de nem kötöd hozzá és ez vonzani fogja. Még többet is tudok írni erről, csak most ennyihez volt kedvem.
2022. dec. 6. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!