Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan lett mérges rám a pasim apukája?
Tegnap sokáig dolgoztam (hostesskedek egyetem mellett), későn értem haza, ma pedig már tíztől volt órám egyetemen. Barátom eljött értem késő este kocsival és elmentünk hozzájuk.
Reggel mikor felkeltem nem volt túl jó a hasam, mentem volna vécére, csukva volt az ajtó, így kopogtam. Apukája volt bent. Vártam, vártam, de közben már lassan indulnom kellett volna, kb. 20 perccel később újabb kísérletet tettem, azt hittem már rég kijött (addig a szobába készülődtem, sminkeltem), nyitom le a kilincset, hát zárva. Kopogok újra, és nagyon idegesen, bunkón kiszólt az apukája valami ilyet hogy: "Kiscsillag, mi nem érthető azon, hogy foglalt? Hagyjál már nyugodtan legyél kedves!"
Nagyon rosszul esett, fogtam magam és elviharzottam a házból minél gyorsabban. Mert bár utálok egyetemen vécére menni de ez a lehetőség maradt ha nem akarom össze...ni magam mielőtt előadást tartottam volna. Nem kértem bocsánatot sem. Ezen kattogok azóta hogy lehet nem tettem emiatt jó benyomást? (20/n)
Nem szívesen mennék hozzájuk ezután.
Nem te voltál a hibás szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!