Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért rám mérges?
Van egy nő a munkahelyemen, akit eleinte pròbáltam randira hívni, de lepattintott. Miutàn már nem akartam rárepülni, kialakult köztünk egy nagyon szoros barátság.
Hétvégén átjött a pasijàtól, mert összevesztek. Ittunk, aztán búcsúzásképp megcsókolt, amit viszonoztam persze. És szex lett a csókokbòl
Reggel teljesen kiborult, sírva ment el. Azóta a legminimálisabb a kommunikációnk (csak a munkára korlàtozòdik)
Próbáltam vele beszélni, de elhajt. Miért rám mérges most? Mièrt engem büntet? Ő csókolt meg, ő kezdeményezett
Ki volt lelkileg, te meg visszaéltél a helyzettel. Mindketten hülyék voltatok, neki nem hozzád kellett volna mennie, hanem egy barátnőjéhez, neked meg nem kellett volna kihasználni a helyzetet.
Hatha megtudjátok beszélni. Kemény lesz igy dolgoznotok...
Szerintem nem rád mérges feltétlen hanem magára!
Úgy gondolom,hogy lehet kicsit elszőrnyedt attól hogy mit tett alkohol hatása alatt,hogy megcsalta a párját. Így próbál téged taszítani magától,hogy ilyen még véletlen se fordulhasson elő máskor! Viszont szerintem érez irántad vonzalmat,nem vélelteln történt az ami!
Soha nem használtam volna őt ki. Megfogadtam hogy nem fogom átlépni azt a bizonyos hatàrt. Arra gondoltam hogy ezt ő is tudja, mert mindent tudunk egymásról. Legalábbis én mindent elmondtam neki. Elfogadtam az érveit hogy mièrt nem lesz köztünk több és pont. Azt hittem, hogy mivel ő lépett, ez talán a mi nagy pillanatunk. Talán màr nem érdekelné hogy mások mit gondolnak.
Igen az megvolt hogy van pasija, de azt a csávót ne részletezzük. Nem féltékenységből írom de sokat kihasználja. Miközbe mesélte hogy mi történt olyan volt mintha rájött volna ő is.
Neki nem igazán vannak barátnői. A baráti társaságunk kb közös. A köztünk történteket sem igazán tudom elmondani senkinek és szerintem ő sem tudja. barátilag a fiùkkal jobban kijön. A barátságunkat figyelve nem meglepő hogy idejött hozzám.
Szeretném helyrehozni csak nem tudom hogy hogyan. Semmi nem segít ami eddig, teljesen eltávolodott. Jó lenne visszakapni, nem kicsit hiányzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!